ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Θέλει Ράκιτιτς και "θυσιάζει" Εντομπελέ

Athletic Bilbao's Yeray Alvarez, left, duels for the ball with Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Bilbao's Yeray Alvarez, left, duels for the ball with Barcelona's Ivan Rakitic during the Spanish Copa del Rey, quarter final, soccer match between Athletic Bilbao and Barcelona at San Mames stadium in Bilbao, Spain, Thursday, Feb. 6, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Ιβάν Ράκιτιτς αποτελεί βασικό στόχο της Τότεναμ για το καλοκαίρι, ενώ δεν αποκλείεται στο deal να συμπεριληφθεί και ο Τανγκί Εντομπελέ που αρέσει στην Μπαρτσελόνα.

O Ιβάν Ράκιτιτς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, αφού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κίκε Σετιέν ενόψει της νέας σεζόν. Ωστόσο, είναι δεδομένο πως δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μεταξύ αυτών κι η Τότεναμ, με το ρεπορτάζ της " Mundo Deportivo" να αναφέρει πως είναι ένας από τους βασικούς προορισμούς του 32χρονου μέσου, καθώς η Ατλέτικο, η Γιουβέντους, η Σεβίλλη και η Ίντερ, που εξετάζουν την περίπτωσή του, κάνουν δεύτερες σκέψεις για διαφορετικούς λόγους.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων δεν αποκλείεται να πέσει και το όνομα του Τανγκί Εντομπελέ, ο οποίος αρέσει στην "Μπάρτσα" και δεν διανύει και το καλύτερο διάστημα της καριέρας του με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο.

Βέβαια, για να προχωρήσει ένα τέτοιο deal, θα πρέπει οι "μπλαουγκράνα" να προσφέρουν ένα σεβαστό ποσό στην Τότεναμ για την παραχώρηση του Γάλλου μέσου, με τον Ράκιτιτς να συμπεριλαμβάνεται ως αντάλλαγμα. Θυμίζουμε πως οι Spurs απέκτησαν τον Εντομπελέ το περασμένο καλοκαίρι αντί 70.000.000 ευρώ από τη Λιόν, με τον 23χρονο χαφ να αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της αγγλικής ομάδας.

Photo Credits: AP Photo/Alvaro Barrientos

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ