ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Στο γεύμα με τους παίκτες ο ήρωας ball-boy με τον Ολυμπιακό

Τότεναμ: Στο γεύμα με τους παίκτες ο ήρωας ball-boy με τον Ολυμπιακό

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κάλεσε τον 15χρονο, Κάλουμ Χάινς, στο γεύμα της Τότεναμ ενόψει Μπόρνμουθ, ώστε να χαιρετήσει τους παίκτες και εκείνοι να τον συγχαρούν για την οξυδέρκειά του στη φάση του δεύτερου γκολ με τον Ολυμπιακό.

Η Τότεναμ νίκησε με 4-2 με ανατροπή τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο για την 5η αγωνιστική του Champions League. Για να γίνει το 2-2 στο 50', σημαντικό ρόλο έπαιξε το 15χρονο ballboy που έδωσε γρήγορα τη μπάλα για να εκτελεστεί το πλάγιο άουτ και να έρθει ακολούθως το τέρμα του Χάρι Κέιν.

Ο 15χρονος Κάλουμ Χάινς έγινε φίρμα εν μια νυκτί, όταν η έξυπνη ενέργειά του να δώσει γρήγορα την μπάλα για ένα πλάγιο στο ματς της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό οδήγησε στην ισοφάριση, προτού έρθει η ανατροπή από τα "σπιρούνια", που πέρασαν στους "16" της διοργάνωσης.

Μετά τη φάση του γκολ, ο Ζοζέ Μουρίνιο, πλησίασε τον μικρό Κάλουμ Χάινς και τον συνεχάρη για την εξυπνάδα του και για την ταχύτητα με την οποία ενήργησε για να βγει η φάση.

Παρ' όλα αυτά, δεν περιορίστηκε μονάχα εκεί, αφού τον κάλεσε να γευματίσει με όλη την ομάδα πριν το ματς με την Μπόρνμουθ. Ο πιτσιρικάς, ο οποίος ζει τ' όνειρό του όλες αυτές τις ημέρες, γνώρισε τα μέλη της ομάδας και κάθισε στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, ενώ και εκείνοι με τη σειρά τους τον συνεχάρησαν!

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ