ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: "Χάος στα αποδυτήρια, ο Τούχελ μπέρδεψε τους παίκτες"

PSG's head coach Thomas Tuchel, right, walks on the field with his player Kylian Mbappe at the end of the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Nimes at the Parc des Princes Stadium in Paris, Sunday, Aug. 11, 2019. PSG won 3-0. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's head coach Thomas Tuchel, right, walks on the field with his player Kylian Mbappe at the end of the French League One soccer match between Paris Saint Germain and Nimes at the Parc des Princes Stadium in Paris, Sunday, Aug. 11, 2019. PSG won 3-0. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει μόνο να χειριστεί την περίπτωση του Νεϊμάρ αλλά και την κατάσταση στα αποδυτήρια, με την "Parisien" να αποκαλύπτει πως υπάρχει πλέον χάσμα μεταξύ Τούχελ και παικτών.

Δεν φτάνει στην Παρί Σεν Ζερμέν που έχει να ασχοληθεί με το "αγκάθι" που ακούει στο όνομα Νεϊμάρ, με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ να εμφανίζεται αμετακίνητος στην πρόθεση του να αποχαιρετήσει την γαλλική πρωτεύουσα δύο χρόνια μετά την άφιξή του, καλείται να ηρεμήσει τα πνεύματα και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Αυτό τουλάχιστον αφήνει να εννοηθεί η "Parisien", με τη γαλλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως η ήττα των πρωταθλητών Γαλλίας με 2-1 από την Ρεν για την 2η αγωνιστική της Ligue 1 έφερε αναταραχή. Συγκεκριμένα, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως υπήρχαν παίκτες εντός των αποδυτηρίων που ήταν χολωμένοι με τις κινήσεις του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο.

"Εσύ κατάλαβες πώς παίζαμε;" φέρεται να είπε ένας παίκτης της Παρί, με έναν άλλο να του απαντάει: "Όχι, ως συνήθως δεν κατάλαβα". Σύμφωνα με την "Parisien", οι παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχαν καταλάβει αν η ομάδα τους έπαιζε με το κλασικό 4-3-3 ή με 3-5-2 καθώς ο Μαρκίνιος ήταν κάπου μεταξύ κέντρου άμυνας και μεσαίας γραμμής!

Με το ρεπορτάζ να συμπληρώνει μάλιστα πως ένας από τους παίκτες που εξέφραζε παράπονα για την μην προσαρμογή της ομάδας του στο παιχνίδι του αντιπάλου ήταν ο Μάρκο Βεράτι, με το καμπανάκι του Ιταλού να χτυπάει αποκλειστικά για τον Τόμας Τούχελ.

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπαρτσελόνα: Προετοιμάζεται για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ