ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Το τέλειο χατ-τρικ του Εμπαπέ προκαλεί δέος

PSG's Kylian Mbappe jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's Kylian Mbappe jubilates after scoring during a Champions League Group A soccer match between Club Brugge and Paris Saint Germain at the Jan Breydel stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Oct. 22, 2019. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πέρασε ως αλλαγή στο 52ο λεπτό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ και πρόλαβε να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Champions League για δύο λόγους (VIDEOS).

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε επίδειξη δύναμης το βράδυ της Τρίτης στο Μπριζ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα καθώς με ηγέτες τους Κιλιάν Εμπαπέ, Μάουρο Ικάρντι και Άνχελ Ντι Μαρία έφτασε σε ένα εμφατικό 5-0 και στο "3 στα 3" στη φάση των ομίλων.

Εκείνος δε που έλαμψε περισσότερο απ' όλους όσον αφορά στους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας του Τόμας Τούχελ ήταν ο Εμπαπέ, για τον απλούστατο λόγο πως ο Γάλλος νεαρός φορ έκανε ποδοσφαιρικά όργια στο Βέλγιο έχοντας μπει ως αλλαγή στο ματς στο 52ο λεπτό!

Στο 61' έκανε το 2-0 με κεφαλιά, στο 79' έγραψε το 4-0 με δεξί πλασέ (ασίστ από Ντι Μαρία) και στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τους Παριζιάνους με αριστερό πλασέ (πάλι από ασίστ του Ντι Μαρία), για να γίνει έτσι ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Champions League που μπήκε αλλαγή σε έναν αγώνα και πέτυχε το τέλειο χατ-τρικ: δηλαδή σε ένα ημίχρονο και τα γκολ με κεφαλιά και τα δύο πόδια!

Επιπλέον έγινε ο πρώτος παίκτης κάτω των 21 ετών που σημείωσε τέλειο χατ-τρικ σε αναμέτρηση για το Champions League (το πέτυχε σε ηλικία 20 ετών και 306 ημερών) και ο τρίτος χρονικά Γάλλος ποδοσφαιριστής που πανηγυρίζει το τέλειο χατ-τρικ μετά τους Ζινιάκ (2010) και Μπενζεμά (2014).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Champions League: Πεντάρα για Τότεναμ, Σίτι και Παρί!

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ