ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί Σεν Ζερμέν: Ατάκα-μαχαιριά από Νεϊμάρ για την remuntada του 2017!

Brazilian soccer player Neymar flashes a "hang loose" gesture to fans during the Neymar Jr's Five youth soccer tournament in Praia Grande, Brazil, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Andre Penner)
Brazilian soccer player Neymar flashes a "hang loose" gesture to fans during the Neymar Jr's Five youth soccer tournament in Praia Grande, Brazil, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Νεϊμάρ ονειρεύεται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα δύο χρόνια μετά τη φυγή του και θέλησε να το κάνει σαφές στην Παρί Σεν Ζερμέν ξύνοντας πληγές από την ιστορική εξάρα στο "Καμπ Νόου" (VIDEO).

Τα 222.000.000 ευρώ που δαπάνησε το καλοκαίρι του 2017 η Παρί Σεν Ζερμέν για να τον κάνει δικό της και να πραγματοποιήσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου αποδείχτηκαν αρκετά για να κάνει ο Νεϊμάρ το δρομολόγιο Βαρκελώνη-Παρίσι, όχι όμως για να δεσμευτεί με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας για πολύ...

Για την ακρίβεια το φλερτ του "Νέι" με την Παρί κράτησε μόλις δύο χρόνια, με τον Βραζιλιάνο να μην αισθάνεται πλέον άνετα στην Γαλλία και να έχει κινήσει γη και ουρανό για να βρει τρόπο να απαλλαγεί από το ηγεμονικό συμβόλαιο που έχει υπογράψει και να επιστρέψει στην "Μπάρτσα".

Προς το παρόν, παρά τα τερτίπια του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ ( απέχει από τις προπονήσεις της Παρί), η ομάδα του Τόμας Τούχελ δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει αν δεν ικανοποιηθεί πλήρως στο οικονομικό κομμάτι, με τον Νεϊμάρ από την πλευρά του να δίνει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στους Παριζιάνους.

Brazilian soccer player Neymar acknowledges fans during the Neymar Jr's Five youth soccer tournament in Praia Grande, Brazil, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Andre Penner)
Brazilian soccer player Neymar acknowledges fans during the Neymar Jr's Five youth soccer tournament in Praia Grande, Brazil, Saturday, July 13, 2019. (AP Photo/Andre Penner) AP PHOTO/ANDRE PENNER

Το τελευταίο δόθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο πλαίσιο παρουσίας του σε εκδήλωση χορηγού του, με τον Νεϊμάρ να θυμάται με καμάρι το 6-1 της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν όπου ο ίδιος είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για τους "μπλαουγκράνα", σκορ με το οποίο υπογράφτηκε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

"Η ομορφότερη ανάμνησή μου; Η remuntada (η λέξη που χρησιμοποιούν οι Καταλανοί για την "ανατροπή") κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τα συναισθήματα που βιώσαμε μόλις σημειώσαμε το έκτο γκολ δεν τα έχω ζήσει ποτέ ξανά. Στα αποδυτήρια ήμασταν όλοι τρελαμένοι", δήλωσε ο Νεϊμάρ, ρίχνοντας ένα ακόμα καρφί εις βάρος της νυν ομάδας του στο πλαίσιο της άγριας διαμάχης του με τη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο διάστημα.

Photo Credits: AP Photo/Andre Penner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί: Αδικαιολογήτως απών ο Νεϊμάρ
Ο Νεϊμάρ πετά στα σκουπίδια τη φανέλα της Παρί στο viral video της χρονιάς!
Μπαρτσελόνα: Προσφέρει μία λίστα τεσσάρων παικτών στην Παρί για Νεϊμάρ
TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ