ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προσφέρει μία λίστα τεσσάρων παικτών στην Παρί για Νεϊμάρ

Brazil forward Philippe Coutinho, left, celebrates his goal with teammate Neymar in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Brazil forward Philippe Coutinho, left, celebrates his goal with teammate Neymar in the first half of a soccer match against El Salvador, Tuesday, Sept. 11, 2018, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP PHOTO/PATRICK SEMANSKY

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Bild", οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι να προσφέρουν μία λίστα τεσσάρων παικτών στην Παρί Σεν Ζερμέν, εκ των οποίων μπορεί να επιλέξει τους τρεις, προκειμένου να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την Παρασκευή (12/07) την απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν, καταβάλλοντας τη ρήτρα ύψους 120.000.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιό του και μετατρέποντάς τον, παράλληλα, στην ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας, μαζί με τον Φιλίπε Κουτίνιο.

Παρ' όλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, οι διοικούντες την "Μπάρτσα" είναι διατεθειμένοι να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας, με τον Νεϊμάρ να βρίσκεται στο επίκεντρο, αφού επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στο Καμπ Νόου.

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Bild", το οποίο αναμεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ, οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι να προσφέρουν μία λίστα τεσσάρων παικτών στην Παρί Σεν Ζερμέν, εκ των οποίων οι Παριζιάνοι μπορούν να επιλέξουν τους τρεις, προκειμένου να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Πρόκειται για τους Φιλίπε Κουτίνιο, Ουσμάν Ντεμπελέ, Νέλσον Σεμέδο και Σαμουέλ Ουμτιτί. Εκτός, όμως, από τους ποδοσφαιριστές, οι "μπλαουγκράνα" προσφέρουν και 130.000.000 ευρώ. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως αποτελεί μία ιδιαίτερα δελεαστική πρόταση, δεν είναι βέβαιο πως οι διοικούντες τη γαλλική ομάδα θα αποδεχθούν την πρόταση, αφού τα συμβόλαια των τριών ποδοσφαιριστών ξεπερνούν το ετήσιο -υψηλό- συμβόλαιο του Νεϊμάρ.

Photo Credits: AP Photo/Patrick Semansky

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν με μυθική ρήτρα
Ατλέτικο: Πάει στα δικαστήρια τη Μπαρτσελόνα για τον Γκριεζμάν
TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ