ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Παρί: Αδικαιολογήτως απών ο Νεϊμάρ

Παρί: Αδικαιολογήτως απών ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ ήταν αδικαιολογήτως απών από την πρώτη συγκέντρωση της Παρί Σεν-Ζερμέν και η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας δεσμεύτηκε να τον τιμωρήσει. Στα άκρα η σχέση του Βραζιλιάνου, ο οποίος πιέζει για επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, με τους Παριζιάνους.

Τραβάει στ' άκρα τη σχέση του με την Παρί Σεν-Ζερμέν ο Νεϊμάρ, όπως άλλωστε αναμενόταν. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος σταρ απουσίασε από την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, χωρίς πρώτα να ενημερώσει σχετικά.

Μάλιστα, η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεσμεύτηκε ότι θα λάβει τ' απαραίτητα μέτρα και θα τιμωρήσει τον "Νέι".

"Αυτή τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, ο Νεϊμάρ ήταν προσκεκλημένος για τις ασκήσεις τις επαγγελματικής ομάδας της Παρί Σεν-Ζερμέν.

Η Παρί γνωστοποιεί ότι ο Νεϊμάρ δεν ήταν παρών στην ώρα και το μέρος που έπρεπε να ήταν, χωρίς πρώτα να έχει λάβει άδεια από την ομάδα για την απουσία του. Η Παρί διερευνά την κατάσταση και θα λάβει τ' απαραίτητα μέτρα", αναφέρει η ανακοίνωση τη Παρί.

Η σχέση του Νεϊμάρ με την Παρί βαδίζει σε τεντωμένο σχοινί, καθώς ο Νοτιοαμερικανός πιέζει για την επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα ακόμη κι αν ο πρόεδρος των μπλαουγκράνα, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει θέμα αυτή τη στιγμή.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ