ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Κορονοϊό ο Εμπαπέ, έβδομος θετικός στην Παρί Σεν Ζερμέν

PSG's Kylian Mbappe holds his eyes after being tackled during the French Cup soccer final match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at Stade de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, Friday July 24, 2020. (AP Photo/Francois Mori)
PSG's Kylian Mbappe holds his eyes after being tackled during the French Cup soccer final match between Paris Saint Germain and Saint Etienne at Stade de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, Friday July 24, 2020. (AP Photo/Francois Mori) AP

Δεν γλίτωσε από τον κορονοϊό ο Κιλιάν Εμπαπέ, που βρίσκεται ήδη σε καραντίνα σύμφωνα με ρεπορτάζ του francefootball.fr. Έβδομος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν που προσβλήθηκε.

Το έβδομο κρούσμα κορονοϊού μετράει από το βράδυ της Δευτέρας (7/9) η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Κιλιάν Εμπαπέ προσβλήθηκε από τον ιό και ακολούθησε το μονοπάτι στο οποίο περπάτησαν πριν από εκείνον ο Νεϊμάρ, ο Μάουρο Ικάρντι, ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο Λεάντρο Παρέδες, ο Κέιλορ Νάβας και ο Μαρκίνιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του francefootball.fr, ο Εμπαπέ έχει ήδη μπει σε καραντίνα και φυσικά δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Κροατία το βράδυ της Τρίτης (8/9). Ο σούπερσταρ της Παρί έπαιξε κανονικά απέναντι στη Σουηδία και σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ