ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Η Παρί πήρε το μεγαλύτερο χορηγικό συμβόλαιο της ιστορίας της

PSG's Kylian Mbappe celebrates after his team scored during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Christophe Ena)
PSG's Kylian Mbappe celebrates after his team scored during the French League One soccer match between OSC Lille and Paris Saint-Germain at Stade Pierre Mauroy in Lille, France, Sunday, April 14, 2019.(AP Photo/Christophe Ena) AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Παρί Σεν Ζερμέν και Nike ανακοίνωσαν πως θα πορευτούν μαζί έως το 2032. Η ομάδα του Κιλιάν Εμπαπέ εξασφάλισε τη μεγαλύτερη χορηγική συμφωνία της ιστορίας της.

Deal done. Παρί Σεν Ζερμέν και Nike συμφώνησαν -μετά από προσωπικούς χειρισμούς του Νάσερ Ελ Κελαϊφί- να συνεχίσουν μαζί με συμβόλαιο έως το 2032. Στη Γαλλία, μάλιστα, επισημαίνουν ότι η ομάδα της πρωτεύουσας εξασφάλισε το μεγαλύτερο χορηγικό πακέτο στην ιστορία της και πλέον η φανέλα της είναι μεταξύ των πιο ακριβών, στο top5 συγκεκριμένα.

Για κάθε χρόνο συνεργασίας με την Παρί, η Nike θα πληρώνει το κλαμπ 80 εκατ. ευρώ (σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe).Υπενθυμίζουμε πως τα ακριβότερα συμβόλαια στη λίστα αυτή έχουν η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που λαμβάνουν από Nike και Adidas 105 εκατ. ευρώ, 120 εκατ. ευρώ και 95 εκατ. ευρώ αντίστοιχα. Αξίζει να σημειωθεί πως η φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές του Τόμας Τούχελ τη νέα σεζόν θ' αποκαλυφθεί την 1/7 και αναμένεται να εντυπωσιάσει.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ