ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Απόλλων Σμύρνης: Υπέγραψαν Φερνάντεθ και Τσιλούλης

SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY-OUT / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης τα βρήκε σε όλα με τους Μαρκ Φερνάντεθ και Σωτήρη Τσιλούλη οι οποίοι έπαιζαν σε Αστέρα και Πανιώνιο αντίστοιχα.

Ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης είναι από την Τρίτη (1/9) οι Μαρκ Φερνάντεθ και Σωτήρης Τσιλούλης καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές υπέγραψαν τα συμβόλαια τους και βρέθηκαν και στην προπόνηση της ομάδας της Ριζούπολης.

Η "Ελαφρά ταξιαρχία" θέλει να ενισχυθεί όσο το δυνατόν το συντομότερο για να μπορέσει να κάνει την προετοιμασία της για την έναρξη της Super League καθώς ο χρόνος που έχει μπροστά της είναι ελάχιστος μέχρι τα επίσημα παιχνίδια.

Ο 30χρονος (σ.σ. 29/04/1990) Μαρκ Φερνάντεθ τα πήγε πολύ καλά πέρυσι στον Αστέρα και κατέγραψε 23 συμμετοχές με έξι τέρματα ενώ ο 26χρονος Τσιλούλης είχε πέρυσι επίσης μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης με 22 συμμετοχές και ένα γκολ στο πρωτάθλημα.

Επίσης όπως έχουμε γράψει ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να εντάξει στο δυναμικό του και τον Βλάντιτσα Μπρνταρόφσκι.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΤΕΝΕ

Την ίδια ώρα η ομαδα της Ριζούπολης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μπάμπη Τεννές ο οποίος κάθισε στον πάγκο για τα δύο ματς των μπαράζ και όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Παράσχος θα τον διαδεχθεί.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ για την καθοριστική συμβολή του στην άνοδο της ομάδας μας στη Super League 1 με την παρουσία του στον πάγκο στα δύο μπαράζ με αντίπαλο την Ξάνθη. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. Η αποχώρησή του από την ομάδα μας έχει να κάνει με τη διάσταση απόψεων που προέκυψε στον οικονομικό τομέα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ