ΑΕΚ

ΑΕΚ: Το post του Βράνιες για τους "ψυχιάτρους" του Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Το post του Βράνιες για τους "ψυχιάτρους" του Μελισσανίδη

Ο Μελισσανίδης είπε πως θα φέρει για τον Βράνιες ψυχιάτρους και τρελογιατρούς με τον Βόσνιο στόπερ να απαντάει στην ατάκα του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ μ' ένα πετυχημένο post.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στον τελευταίο όροφο της AEGEAN, φιλοξένησε αρκετούς δημοσιογράφους απαντώντας στις ερωτήσεις τους για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα της ΑΕΚ. Ένα απ' αυτά είναι και ο Βράνιες, αφού το τελευταίο διάστημα εξετάζεται το ενδεχόμενο της επιστροφής του Βόσνιου στην Ένωση.

Πάνω στην ανάλυσή του για τα διαδικαστικά ζητήματα, όπως είναι η διαπραγμάτευση με την Άντερλεχτ, ο διοικητικός ηγέτης των "κιτρινόμαυρων" δεν παρέλειψε να ρίξει μία ατάκα, από τις πολλές που χρησιμοποίησε, που συζητιέται έντονα αναφορικά με την περίπτωση Βράνιες. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είπε: " Θα φέρω και τρελογιατρούς και ψυχολόγους για τον Βράνιες..."

Τα λόγια αυτά που είπε το αφεντικό της ΑΕΚ, έφτασαν στον Βράνιες, ο οποίος απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο στο Instagram. Ο Βόσνιος στόπερ, λοιπόν, πήρε μία φωτογραφία του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, την "ανέβασε" και έγραψε κάτω από την εικόνα του πρώην εργοδότη του " ψυχολόγος" και κάτω από τη δική του " ψυχίατρος".

Δείτε τη δημοσίευση του Βράνιες: ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη
Νέα επίθεση Κούγια κατά Μελισσανίδη
Πώς να νιώθει ο Χιμένεθ;
Μελισσανίδης για Λουτσέσκου: "Μιλάνε για κλοπή αυτοί που έχουν ντοκτορά στο κλέψιμο"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ