ΡΟΜΑ

Ρόμα: Πέντε εκατομμύρια χωρίζουν τον Μανωλά από την Νάπολι

UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

O Kώστας Μανωλάς έχει συμφωνήσει με την Νάπολι και ο Αμαντού Ντιαβαρά με την Ρόμα, όμως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του διεθνούς στόπερ στους "παρτενοπέι" πρέπει να γεφυρωθεί ένα χάσμα 5.000.000 ευρώ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το βράδυ της Τετάρτης όλα έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου και τυπικών λεπτομερειών να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Κώστα Μανωλά στην Νάπολι από την Ρόμα και την ίδια ώρα να κάνει το αντίθετο δρομολόγιο ο Αμαντού Ντιαβαρά.

Τώρα όμως, 24 ώρες μετά, δεν υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις των δύο πλευρών παρά στασιμότητα, με τον δημοσιογράφο της ιταλικής κρατικής τηλεόρασης (RAI) να παραχωρεί δηλώσεις στην ιταλική ιστοσελίδα "Calcio Napoli 24" και να αποκαλύπτει πως αυτό που χωρίζει τους "τζαλορόσι" με τους "παρτενοπέι" είναι ένα ποσό της τάξης των 5.000.000 ευρώ.

"Υπήρχε τηλεφωνική επικοινωνία για πολλή ώρα μεταξύ των αθλητικών διευθυντών των δύο ομάδων, Τζουντόλι και Πετράκι, και υπάρχει διαφορά 5 εκατομμυρίων.

Ο Τζουντόλι ξεκαθάρισε πως ο πρόεδρος της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δεν πρόκειται να δώσει στην Ρόμα πάνω από 11.000.000 ευρώ καθώς κοστολογεί τον Ντιαβαρά με 25.000.000 ευρώ.

Με αυτό τον τρόπο υπολογίζει η Νάπολι να καλύψει τη ρήτρα των 36.000.000 ευρώ που έχει βάλει η Ρόμα για να παραχωρήσει τον Μανωλά.

Από την πλευρά του ο Πετράκι κατέστησε σαφές ότι ο πρόεδρος της Ρόμα απαιτεί 16.000.000 ευρώ συν τον Ντιαβαρά.

Οι δύο παίκτες όμως έχουν ήδη συμφωνήσει με τις ομάδες για να αλλάξουν στρατόπεδα, ο Μανωλάς με την Νάπολι και ο Ντιαβαρά με την Ρόμα.

Μέσα στην Παρασκευή θα υπάρχει νέα τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των αθλητικών διευθυντών των δύο ομάδων. Αυτή τη στιγμή 5.000.000 ευρώ χωρίζουν τον Μανωλά από την Νάπολι", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πρόεδρος Πανναξιακού: "Ο Μανωλάς διάλεξε τη Νάπολι γιατί νιώθει σαν στο σπίτι του"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ