ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Πρόεδρος Πανναξιακού: "Ο Μανωλάς διάλεξε τη Νάπολι γιατί νιώθει σαν στο σπίτι του"

Πρόεδρος Πανναξιακού: "Ο Μανωλάς διάλεξε τη Νάπολι γιατί νιώθει σαν στο σπίτι του"

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Μιχάλης Αγγελής, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Νάπολι για τον Κώστα Μανωλά και εξήγησε τους λόγους που ο διεθνής στόπερ επέλεξε τους "παρτονοπέι" για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σε ρυθμούς Κώστα Μανωλά ζει η Νάπολι. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη δευτεραθλήτρια Ιταλίας παίρνοντας μεταγραφή από τη Ρόμα. Μάλιστα το συμβόλαιό του θα είναι πενταετούς διάρκειας και οι ετήσιες απολαβές 4.200.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Πανναξιακού, Μιχάλης Αγγελής, μίλησε σε ραδιόφωνο στην πόλη του ιταλικού Νότου ( Radio Marte) για τον Ναξιώτη ποδοσφαιριστή, αναλύοντας τους λόγους που ο 28χρονος παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στους "παρτενοπέι".

Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Ο Μανωλάς περνά τις διακοπές του στη Νάξο, ένα πανέμορφο νησί. Από εδώ άρχισε την καριέρα του ο Κώστας. Τον ξέρω από τότε που ήταν παιδί, πριν γίνει διάσημος ποδοσφαιριστής και κάνει την καριέρα για την οποία είμαστε υπερήφανοι. Ο Μανωλάς κάνει προπόνηση με την ομάδα μου, τον Πανναξιακό, αλλά αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Κάθε φορά επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και προπονείται με εμάς, γιατί βλέπει παλιούς φίλους. Ο Μανωλάς δεν ξεχνάει τις ρίζες του, είναι δεμένος με τον τόπο του.

Δεν τον έχω δει ακόμη, γιατί ήμουν στην Αθήνα. Θα τον συναντήσω όμως τις επόμενες μέρες. Ξέρω ότι διάλεξε τη Νάπολι γιατί ήθελε να μείνει στην Ιταλία, του θυμίζει την Ελλάδα, τα ήθη και τα έθιμα. Είπε στους φίλους του ότι πηγαίνοντας στη Νάπολι θα αισθάνεται περισσότερο σαν να είναι στο σπίτι του. Είμαι σίγουρος ότι στη Νάπολι θα είναι χαρούμενος. Παλαιότερα υποστηρίζαμε τη Ρόμα, τώρα θα λέμε "forza Νάπολι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ