ΡΟΜΑ

Ρόμα: Ο Τότι ζήτησε δύο γκολ στο ντέρμπι αλλά σε... λάθος μέρα!

Roma's Edin Dzeko, top, and teammates celebrate after Federico Fazio, foreground center, scored his side's 3rd goal, during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. Roma turns in its most convincing performance of the season, beating rival Lazio 3-1 in the all-important Rome derby. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Edin Dzeko, top, and teammates celebrate after Federico Fazio, foreground center, scored his side's 3rd goal, during the Serie A soccer match between Roma and Lazio, at the Rome Olympic Stadium, Saturday, Sept. 29, 2018. Roma turns in its most convincing performance of the season, beating rival Lazio 3-1 in the all-important Rome derby. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Φραντσέσκο Τότι έστειλε μήνυμα στον Έντιν Τζέκο για να του ζητήσει να πετύχει δύο γκολ κόντρα στην Λάτσιο, με τον "καπιτάνο" να μπερδεύει όμως τις ημέρες και να δέχεται διόρθωση.

Τα ντέρμπι μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο είναι από τα πιο "καυτά" στο ιταλικό ποδόσφαιρο λόγω της τεράστιας αντιπαλότητας των δύο συλλόγων σε κάθε επίπεδο και φέτος τα πράγματα είναι ακόμα πιο έντονα, από τη στιγμή που αμφότερες διεκδικούν την έξοδο στο Champions League μέσω της 4ης θέσης.

Αυτό σημαίνει πως ο αγώνας του ερχόμενου Σαββάτου (2/3) στο "Ολίμπικο" με τυπικά γηπεδούχο την Ρόμα, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, με δεδομένο πως όποια ομάδα ηττηθεί, θα χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της Ευρώπης.

Ε, με τέτοιο διακύβευμα, ο Φραντσέσκο Τότι δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος, με τον ιστορικό καπιτάνο των "τζαλορόσι" και νυν διοικητικό στέλεχος να στέλνει μήνυμα στον Έντιν Τζέκο στο Instagram και να του ζητάει να σκοράρει δις κόντρα στους "λατσιάλι".

Το "ωραίο" της υπόθεσης όμως είναι πως ο Τότι μπέρδεψε τις ημέρες καθώς τον προέτρεψε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα την Κυριακή και ο Βόσνιος φορ τον διόρθωσε, θυμίζοντάς του πως το μεγάλο ματς στην ιταλική πρωτεύουσα θα γίνει μία ημέρα νωρίτερα!

Ρόμα: Ο Τότι ζήτησε δύο γκολ στο ντέρμπι αλλά σε... λάθος μέρα!

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ