ΡΟΜΑ

Ρόμα: Νέα πρόταση σε Πέδρο

Chelsea's Pedro runs during the Champions League Group H soccer match between Chelsea and Valencia at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Pedro runs during the Champions League Group H soccer match between Chelsea and Valencia at Stamford Bridge stadium in London, Tuesday, Sept. 17, 2019. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η Ρόμα κινητοποιήθηκε μετά από το μπάσιμο της Μπέτις και έκανε νέα πρόταση για τον Πέδρο, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τσέλσι στο τέλος της σεζόν.

Ο Πέδρο βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2015 - όταν και μετακόμισε από τη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα - αλλά όπως όλα δείχνουν το τέλος της θητείας του στην Τσέλσι φθάνει.

Το συμβόλαιο του 32χρονου με τους μπλε εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν και ο Ισπανός έχει ήδη απορρίψει την πρόταση επέκτασης για μία ακόμη σεζόν. Η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Ίβηρα ωστόσο έπρεπε να κάνει μπάσιμο η Μπέτις για να κινητοποιηθεί.

Ο τεχνικός διευθυντής των τζαλορόσι, Τζανλούκα Πετράκι, κατέθεσε νέα πρόταση στον Πέδρο σύμφωνα με την Corriere dello Sport φοβούμενος τη δυναμική είσοδο των Ανδαλουσιάνων. Κομβικό ρόλο στην κατάθεση της νέας πρότασης έπαιξε και ο προπονητής της ομάδας της Αιώνιας Πόλης, Πάουλο Φονσέκα.

Ο Πορτογάλος ζήτησε από τη διοίκηση να επιμείνει στον Πέδρο. Σε ό,τι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον της Λάτσιο αυτό φαίνεται ότι έχει ατονήσει.

Photo credits: AP Images

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ