ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέτοιο μαύρο χάλι, μόλις τρίτη φορά σε 116 χρόνια ιστορίας της Ρεάλ!

Real Madrid's players leave the pitch after losing the match against Deportivo Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Oct. 6, 2018. Deportivo Alaves won the match 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's players leave the pitch after losing the match against Deportivo Alaves during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Oct. 6, 2018. Deportivo Alaves won the match 1-0. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Η Ρεάλ όχι μόνο έφυγε με άδεια χέρια από το "Μεντιτορόθα" αλλά έβαλε την υπογραφή της σε ένα από τα πιο μελανά ρεκόρ στην υπεραιωνόβια ιστορία της που αφορά την παρατεταμένη αφλογιστία της!

Έχοντας στην πλάτη τρία άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε Σεβίλλη (ήττα με 3-0 εκτός έδρας), Ατλέτικο Μαδρίτης (0-0 εντός) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ήττα με 1-0 εκτός), η Ρεάλ ταξίδεψε στη Χώρα των Βάσκων έχοντας δύο σημαντικές αποστολές: η πρώτη να σκοράρει για να δώσει τέλος στην αφλογιστία που άρχισε από τις 22 Σεπτεμβρίου και η δεύτερη να πάρει το τρίποντο για να παραμείνει στην πρώτη θέση της La Liga.

Τελικά έκανε μία τρύπα στο νερό! Ούτε σκόραρε, έχοντας μάλιστα ελάχιστες ευκαιρίες να το κάνει, ούτε μπόρεσε να φύγει έστω με έναν βαθμό, με την Αλαβές να την "πληγώνει" στο 95' και να την γκρεμίζει με εκκωφαντρικό τρόπο από την κορυφή της βαθμολογίας.

Deportivo Alaves' Manu Garcia, right, celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Deportivo Alaves' Manu Garcia, right, celebrates after scoring during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Saturday, Oct. 6, 2018. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Όσο και αν ακούγεται απίστευτο, η Ρεάλ παραμενει άσφαιρη εδώ και 6 ώρες και 49 λεπτά ενώ αυτή είναι η τρίτη φορά στα 116 χρόνια της ιστορίας της που δεν βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα σε τέσσερα διαδοχικά επίσημα ματς, με τις δύο προηγούμενες να είναι το 1982 (με Μπόσκοφ προπονητή) και το 1985 (με Αμάνθιο προπονητή).

Σημειώνεται πως ο Λοπετέγκι είναι ο πρώτος προπονητής της Ρεάλ που χάνει τα 4 από τα 11 πρώτα επίσημα ματς του στον πάγκο της Ρεάλ από τον Απρίλιο/Μάιο του 1994 (Βιθέντε Ντελ Μπόσκε) ενώ η Ρεάλ έχασε το πρώτο της παιχνίδι στο "Μεντιτορόθα" μετά από 87 χρόνια (είχε ηττηθεί με 2-0 τον Μάρτιο του 1931).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ