ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Θέλει τον 18χρονο "μάγο" της Πενιαρόλ, Πελίστρι

Ρεάλ: Θέλει τον 18χρονο "μάγο" της Πενιαρόλ, Πελίστρι

Η Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνει ξανά τα μεταγραφικά της δίχτυα στην Ουρουγουάη και προσπαθεί ν' αποκτήσει τον Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος σε ηλικία 18 ετών είναι βασικός και φορά το "10" της Πενιαρόλ. (VIDEO)

Ο Φέντε Βαλβέρδε αποδείχθηκε "λίρα εκατό" για τη Ρεάλ Μαδρίτης και η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ρίχνει ξανά μεταγραφικά δίχτυα στην Ουρουγουάη.

Στόχος είναι ο Φακούντο Πελίστρι, ο οποίος σε ηλικία 18 ετών είναι βασικός και φορά το "10" της Πενιαρόλ. Κοινός παρανομαστής ο chief scout των μερένγκες, Χούνι Καλαφάτ, ο οποίος ανακάλυψε τον Βαλβέρδε.

Ο Πελίστρι παίζει παίζει ως δεκάρι, αλλά και στη δεξιά πτέρυγα ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι έχει κερδίσει μόλις στα 18 του χρόνο θέση στην ενδεκάδα μιας εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας του.

Η Ρεάλ, ωστόσο, δεν παίζει... μόνη της. Τον έχουν τσεκάρει οι Ατλέτικο, Βαλένθια, Αλμερία, Γουλβς, Νάπολι, Αταλάντα ενώ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Μπόκα Τζούνιορς και Φλαμένγκο από τη Νότια Αμερική.

Την ώρα που η Ρεάλ προσπαθεί να αποκτήσει τον Πελίστρι, ο Ντιέγκο Φορλάν επιχειρεί να κρατήσει χαμηλά την μπάλα στα πόδια του 18χρονου (το συμβόλαιο εκπνεει το 2022).

"Είναι πολύ μικρός ακόμη, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον απολαμβάνουμε", τόνισε ο προπονητής της Πενιαρόλ και πρώην φορ των Ιντεπεντιέντε, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο, Ίντερ, Ιντερνασιονάλ, Σερέζο Οζάκα, Πενιαρόλ, Μουμπάι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ