ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Οι οπαδοί απαίτησαν την παραίτηση του Πέρεθ

Real Madrid fans hold up Spanish national flags before the start of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid fans hold up Spanish national flags before the start of the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέστη ατιμωτικό αποκλεισμό χάνοντας 4-1 στο "Μπερναμπέου" από τον Άγιαξ και οι οπαδοί της ξέσπασαν, βάζοντας στο στόχαστρο τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ (VIDEO).

Όταν μία ομάδα, και μάλιστα τόσο επιτυχημένη, αποτυγχάνει παταγωδώς σε μία σεζόν, τότε δεν μπορεί να μην έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης και η διοίκηση, που έχει την ευθύνη και για τη μεταγραφική της ενίσχυση κάθε σεζόν.

Αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης, που όπως φάνηκε δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί την επόμενη ημέρα χωρίς του Ζιντάν και Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να μην αποκτάει κάποιο μεγάλο όνομα για τη γραμμή κρούσης και να εμπιστεύεται τους Λοπετέγκι και Σολάρι για τον πάγκο μέσα στη σεζόν χωρίς να δικαιωθεί ούτε στο ελάχιστο.

Το αποτέλεσμα ήταν να γνωρίσει μέσα σε μία εβδομάδα τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στο "Μπερναμπέου", δύο από την Μπαρτσελόνα και μία από τον Άγιαξ, να τεθεί εκτός των τριών στόχων και να είναι πλέον υποχρεωμένη να σκέφτεται από τις αρχές Μαρτίου τη νέα σεζόν!

Φυσικά, όλα αυτά μόνο ωραία δεν ακούγονται στους οπαδούς των "μερένγκες" που την είχαν δει την περασμένη πενταετία να κατακτάει 4 τρόπαια Champions League και έτσι μετά τη βαριά ήττα και τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ υπήρχε "έκρηξη".

Αυτή σημειώθηκε έξω από το γήπεδο της πρωταθλήτριας Ευρώπης και κόσμου, με συγκεντρωμένους οπαδούς να περιμένουν τον Φλορεντίνο Πέρεθ κατά την αποχώρησή του και να του φωνάζουν "Florentino, dimisión!" (Φλορεντίνο, παραιτήσου").

Το σίγουρο πλέον είναι πως άρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση για το αντίο του Σολάρι από τον πάγκο (ανέλαβε στις 29 Οκτωβρίου και υπέγραψε μάλιστα συμβόλαιο ως το 2021), με τον Ζοζέ Μουρίνιο να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει το χρίσμα.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκλεισμός σε νοκ-άουτ σειρά μετά από 1.392 ημέρες!
Καρβαχάλ για τον αποκλεισμό: "Είναι μία σεζόν για τα σκ@τ@"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ