ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καρβαχάλ για τον αποκλεισμό: "Είναι μία σεζόν για τα σκ@τ@"

Real defender Dani Carvajal reacts during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 27, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real defender Dani Carvajal reacts during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Feb. 27, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε έξω και από τους τρεις φετινούς στόχους της μέσα σε διάστημα μίας μόνο εβδομάδας και ο Ντάνι Καρβαχάλ μίλησε για μία χαμένη σεζόν με γλαφυρό τρόπο.

Το όνειρο της 4ης διαδοχικής κατάκτησης Champions League και του 14ου συνολικά τροπαίου στην κορυφαία διοργάνωση μετατράπηκε σε εφιάλτη δίχως τέλος με τη συντριβή με σκορ 1-4 από τον Άγιαξ (η πιο βαριά στην ευρωπαϊκή ιστορία της Ρεάλ) και ο Ντάνι Καρβαχάλ δεν κρύφτηκε πίσω από δάχτυλό του μετά την παταγώδη αποτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης.

"Είναι πιο άσχημη βραδιά για μένα. Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτή την ήττα. Σε μία εβδομάδα χάσαμε τα πάντα. Δεν έχουμε δικαιολογίες, έπαιξαν καλύτερα και άξιζαν την πρόκριση.

Είναι μία σεζόν για τα σκ@τ@, δεν είμαστε πλέον μέσα σε κανέναν στόχο", τόνισε με δηλώσεις του αμέσως μετά τον αποκλεισμό ο Ισπανός διεθνής δεξιός μπακ και πρόσθεσε:

"Δεν έχω γευτεί ποτέ στο παρελθόν τέτοια πικρή γεύση. Προερχόμασταν από δύο ήττες από την Μπαρτσελόνα και δεν ήταν εύκολο αλλά κατεβήκαμε στο γήπεδο με το στόχο της νίκης, για να έρθουν δύο λάθη και να βρεθούμε στο 0-2.

Το τρίτο γκολ που ήρθε κατόπιν, μας σκότωσε. Έχουμε μία νεανική ομάδα με πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Είναι ξεκάθαρο πως τελείωσε η σεζόν, αλλά θα συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα επειδή είμαστε επαγγελματίες".

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης - Άγιαξ 1-4: Διαστημικό ποδόσφαιρο ο Αίαντας, ταπείνωσε τη Βασίλισσα
Ρεάλ Μαδρίτης - Άγιαξ: Πώς αποφάσισε ο διαιτητής με το VAR να μετρήσει το τρίτο γκολ του Αίαντα
Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκλεισμός σε νοκ-άουτ σειρά μετά από 1.392 ημέρες!
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ