ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Την "κοπάνησε" ο Ίσκο μετά το κάζο με τον Άγιαξ

Ρεάλ Μαδρίτης: Την "κοπάνησε" ο Ίσκο μετά το κάζο με τον Άγιαξ

Εκνευρισμένος ο Ίσκο που ο Σολάρι τον άφησε εκτός 18αδας από το χθεσινοβραδινό ματς με τον Άγιαξ, φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, να σηκώθηκε και να έφυγε μετά το παιχνίδι αρνούμενος να μπει στο πούλμαν της ομάδας.

Ενός κακού μύρια έπονται στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και τα δημοσιεύματα με πλούσιο παρασκήνιο παρελαύνουν στα ισπανικά Μίντια. Πέραν της μεγάλης κουβέντας που έχει ανοίξει αναφορικά με τον προπονητή που θ' αναλάβει την Ρεάλ Μαδρίτης τώρα ή τη νέα σεζόν, έρχεται να προστεθεί και το πρόβλημα με τον Ίσκο.

Ο ποδοσφαιριστής και η ομάδα βρίσκονται στα μαχαίρια εδώ και καιρό, ωστόσο αυτή τη στιγμή το θέμα φαίνεται να ξεφεύγει βάσει του ρεπορτάζ της έγκυρης Marca.

Οι συμπατριώτες του Ίσκο γράφουν ότι ο παίκτης όταν ενημερώθηκε ότι ο Σολάρι δεν τον είχε συμπεριλάβει στην 18αδα για το ματς με τον Άγιαξ, που εξελίχθηκε σε ιστορικό εφιάλτη, αντέδρασε άσχημα. Πρώτα, έμεινε μακριά από τους συμπαίκτες του που τον αναζητούσαν πριν και μετά την αναμέτρηση στα αποδυτήρια.

Πίσω από την "εξαφάνιση" του διεθνούς χαφ, πάντως, υπάρχει παρασκήνιο σύμφωνα πάντα με το προαναφερθέν Μέσο. Ο Ίσκο, λοιπόν, φέρεται ν' αρνήθηκε να επιβιβαστεί στο πούλμαν της ομάδας για να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο και έφυγε μόνος του μετά το παιχνίδι, γεγονός που είχε ως συνέπεια να τον ψάχνουν.

Υπενθυμίζουμε πως ίδια με τον Ίσκο είχε ενεργήσει δύο φορές στο παρελθόν ο Γκάρεθ Μπέιλ με πιο πρόσφατη την απόφαση του Ουαλού ν' αποχωρήσει από το μαδριλένικο γήπεδο πριν από το τέλος της τελευταίας "μάχης" με την Μπαρτσελόνα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ