ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχώρησε ο Μπέιλ πριν τη λήξη του Clasico

Real midfielder Luka Modric, left, and Real midfielder Gareth Bale react during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Real midfielder Luka Modric, left, and Real midfielder Gareth Bale react during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, March 2, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Η ρήξη μεταξύ του Σολάρι με τον Γκάρεθ Μπέιλ έγινε ακόμη πιο ορατή το Σάββατο, όταν ο Ουαλός αποχώρησε πριν ακόμη ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του Clasico στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Η εβδομάδα στη Μαδρίτη ξημερώνει αρκετά σκοτεινή, καθώς η Ρέαλ μέσα σε τέσσερις μέρες κατάφερε να χάσει δύο φορές από την Μπαρσελόνα μέσα στο Μπερναμπέου και να μείνει εκτός στόχων σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα με το παιχνίδι του Champions League απέναντι στον Άγιαξ να είναι το μόνο ματς που μπορεί να επαναφέρει ένα μικρό χαμόγελο στα πρόσωπα των παιχτών, αλλά και των φίλων των "μερένγκες".

Πάντως, το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ιδιαίτερα άσχημο και φάνηκε το Σάββατο, όταν ο Γκάρεθ Μπέιλ αποφάσισε να αποχωρήσει από το γήπεδο, πριν ακόμη ο διαιτητής σημάνει το τέλος του Clasico.

Τι συνέβη, όμως, ακριβώς; Ο Μπέιλ επιλέχθηκε από τον Σολάρι στην αρχική ενδεκάδα για το παιχνίδι απέναντι στην Μπαρσελόνα. Ωστόσο, στο 61ο λεπτό ο προπονητής αποφάσισε να περάσει στη θέση του τον Ίσκο, σε μία απόπειρα η Ρεάλ να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση.

Η κίνηση αυτή δεν άρεσε ιδιαίτερα στον Ουαλό, ο οποίος εμφανέστατα δυσαρεστημένος και ενώ ολόκληρο το Μπερναμπέου τον γιούχαρε, κάθισε στο πάγκο για λίγα λεπτά δίπλα απ' τον Μαρσέλο και έπειτα αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η πράξη από τον Μπέιλ, ούτε ένα τυχαίο ξέσπασμα, αφού παρόμοιο παρόμοιο περισταστικό είχε σημειωθεί τον Ιανουάριο στην ήττα της Ρεάλ απέναντι στην Σοσιεδάδ με 2-0.

Τότε, ο Ουαλός επιθετικός είχε μείνει εκτός, εξαιτίας τραυματισμού, και αποφάσισε προς απορία όλων να αποχωρήσει από το γήπεδο δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού. Επιπλέον, στον αγώνα της περασμένης Κυριακής απέναντι στη Λεβάντε, σκόραρε πέναλτι στο νικητήριο 2-1 μόλις τέσσερα λεπτά αφού μπήκε αλλαγή και ο πανηγυρισμός του ήταν απλώς να προχωρήσει προς το κέντρο του γηπέδου.

Η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που παίρνει τους τελευταίους μήνες από τον Σολάρι, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στα νιάτα, όπως στον Βινίσιους Τζούνιορ και τον Σέρχιο Ρεγκιλόν. Ενδεικτικά στα τελευταία δέκα παιχνίδια, ο Μπέιλ έχει παρακολουθήσει το παιχνίδι από τον πάγκο τις επτά φορές, μπαίνοντας μονάχα ως αλλαγή.

Photo Credits: AP Photo/Andrea Comas

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Έξι εντός έδρας ήττες για πρώτη φορά τον 21ο αιώνα!
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-1: Αφεντικό στα Clasico η "Μπάρτσα"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ