ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: "Ο Πέρεθ θέλει Ζιντάν άμεσα, θετικός για Ιούνιο ο Γάλλος"

Real Madrid's head coach Zinedine Zidane celebrates with the trophy at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. Real won the match 4-1. (AP Photo/Frank Augstein)
Real Madrid's head coach Zinedine Zidane celebrates with the trophy at the end of the Champions League soccer final between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday, June 3, 2017. Real won the match 4-1. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ισπανική τηλεοπτική εκπομπή υποστηρίζει πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ επικοινώνησε με τον Ζινεντίν Ζιντάν και του ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO).

Η εκπομπή "Jugones", όπως μετέφερε η ιστοσελίδα lasexta.com, επικαλούμενη μαδριλένικες πηγές υποστήριξε ότι η Ρεάλ μέσω του Φλορεντίνο Πέρεθ επικοινώνησε με τον Ζινεντίν Ζιντάν για να του προσφέρει άμεσα τη δουλειά του Σαντιάγκο Σολάρι.

Οι Ισπανοί σημειώνουν στο ρεπορτάζ τους ότι άπαντες εκ της διοίκησης της Ρεάλ Μαδρίτης είναι σύμφωνοι να επιστρέψει ο Ζιζού στον πάγκο και γι' αυτό, όπως σημειώνεται μίλησαν μαζί του για ν' αναλάβει άμεσα κιόλας, καθώς σκέφτονται να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Σολάρι το συντομότερο.

Ο Ζιντάν από την πλευρά του παρουσιάζεται πως παρότι αρνήθηκε τη δουλειά, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πει το "ok" στην αγαπημένη του Ρεάλ, αλλά τον Ιούνιο για να χτίσει ο ίδιος την ομάδα με την οποία θα πορευτεί τη νέα σεζόν αν υπογράψει φυσικά...

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το χθεσινοβραδινό κάζο με τον Άγιαξ, το πρώτο όνομα που φιγουράρει ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της "βασίλισσας" είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι η Ρεάλ βρίσκεται σε μεγάλη κρίση και τα σενάρια της διαδοχής του Σολάρι όπως και τα μεταγραφικά θα δίνουν και θα παίρνουν.

ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ