ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Σέρχιο Ράμος δεν παραβίασε κανονισμούς του ντόπινγκ κοντρόλ

Real Madrid's Sergio Ramos blows a kiss as he celebrates scoring his side's 2nd goal from the penalty spot during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Sergio Ramos blows a kiss as he celebrates scoring his side's 2nd goal from the penalty spot during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Άμεση ήταν η αντίδραση της Ρεάλ Μαδρίτης στο δημοσίευμα του "Der Spiegel" περί εύρεσης του Σέρχιο Ράμος θετικού σε απαγορευμένη ουσία μετά τον τελικό του Champions League 2017. Οι "μερένγκες" με ανακοίνωσή τους ξεκαθαρίζουν ότι ο αρχηγός τους δεν παραβίασε κανονισμούς του ντόπινγκ κοντρόλ.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις του "Football Leaks", έτσι όπως δημοσιεύθηκαν από τον "Der Spiegel". Την Παρασκευή (23/11) αποκαλύφθηκε ότι ο κεντρικός αμυντικός κι αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία σε ντόπινγκ κοντρόλ μετά τον τελικό του 2017 στο Κάρντιφ, όταν οι "μερένγκες" νίκησαν τη Γιουβέντους και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, η οποία με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει ότι ο Ανδαλουσιάνος δεν παραβίασε κάποιον κανονισμό του ντόπινγκ κοντρόλ κι ότι η υπόθεση έκλεισε άμεσα μετά τη διαλεύκανση της από ειδικούς της WADA και της UEFA. Αρνήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για τις "σκιές" που αφήνονται για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Τόνι Κρόος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΡΕΑΛ:

"Σε σχέση με την πληροφορία που δημοσιεύτηκε από το Der Spieger για τον αρχηγό μας, Σέρχιο Ράμος, η ομάδα ξεκαθαρίζει τ' ακόλουθα:

1. Ο Σέρχιο Ράμος ποτέ δεν παραβίασε τους κανονισμούς του ντόπινγκ κοντρόλ.

2. Η UEFA ζήτησε ακριβής ενημέρωση κι έκλεισε την υπόθεση άμεσα, όπως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά από την εξιχνίαση από τη WADA και την UEFA.

3. Όσον αφορά το υπόλοιπο περιεχόμενο της προαναφερθείσας δημοσίευσης, η ομάδα δεν θα σχολιάσει κάτι."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ