ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ράμος φεύγει εάν επιστρέψει ο Μουρίνιο

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's 2nd goal from the penalty spot during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring his side's 2nd goal from the penalty spot during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Valladolid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Nov. 3, 2018. (AP Photo/Paul White) AP

Ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, επικοινώνησε στη διοίκηση της ομάδας - σύμφωνα με βρετανικά και ισπανικά ΜΜΕ - ότι θ' αποχωρήσει σε περίπτωση που ο Ζοζέ Μουρίνιο επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία των "μερένγκες".

Μπορεί να κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και να κράτησε τους "μερένγκες" στην κορυφή του κόσμου για τρίτη διαδοχική σεζόν, αλλά μάλλον θεωρείται ακόμη προσωρινός παρα... μόνιμος.

Οι αμφιβολίες που "ξύπνησαν" από τη βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Σαντιάγκο Σολάρι, δεν διασκεδάστηκαν από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων 2018.

Αντίθετα, υπάρχουν "φωνές" εντός της διοίκησης της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας που συστήνουν την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Υπάρχει, ωστόσο, κι ένας που διαφωνεί. Όχι ένας, όποιος κι... όποιος. Είναι ο αρχηγός, Σέρχιο Ράμος. Ο Ανδαλουσιανός φέρεται - σύμφωνα με βρετανικά και ισπανικά ΜΜΕ - να επικοινώνησε στη διοίκηση ότι θ' αποχωρήσει σε περίπτωση που ο Πορτογάλος επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία των "μερένγκες".

Άλλωστε οι δυο τους διατηρούν κάκιστες σχέσεις από την προηγούμενη κοινή θητεία τους στους "μπλάνκος" (2010-2013). Υπενθυμίζεται ότι ο "καπιτάν" ήταν αυτός που έθεσε "βέτο" στην ενδεχόμενη πρόσληψη του Αντόνιο Κόντε ως αντικαταστάτη του Τζούλεν Λοπετέγκι.

Photo credits: AP Photo/Paul White

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ