ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Εκτός Ευρώπης υπό τις οδηγίες του Ζιντάν

Real Madrid's head manager Zinedine Zidane stands on the touchline during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Real Madrid, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Real Madrid's head manager Zinedine Zidane stands on the touchline during the Spanish La Liga soccer match between Real Sociedad and Real Madrid, at Anoeta stadium, in San Sebastian, northern Spain, Sunday, May 12, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Η ισπανική εφημερίδα "AS" αφιέρωσε ολόκληρο πρωτοσέλιδο στον Ζινεντίν Ζιντάν και εξήγησε ότι υπό τις οδηγίες του η Ρεάλ Μαδρίτης βαθμολογικά θα έμενε εκτός Europa League.

Η χρονιά φέτος για τη Ρεάλ ήταν καταστροφική. Αποτυχίες στο Champions League, στο Κόπα ντελ Ρέι, αλλά και στο πρωτάθλημα. Η αρνητική χρονιά έκλεισε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο με δύο ήττες στα τελευταία παιχνίδια με Ρεάλ Σοθιεδάδ και Ρεάλ Μπέτις.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ήρθε να αντικαταστήσει τον Σολάρι, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν με το κεφάλι ψηλά και να ξεκινήσει η ανοικοδόμηση των "μερένγκες" με τους καλύτερους όρους. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη σε καμία περίπτωση, αφού η "Βασίλισσα" τερμάτισε 3η με 8 βαθμούς διαφορά από την Ατλέτικο Μαδρίτης και 19 από την Μπαρτσελόνα.

Η ισπανική εφημερίδα "AS" ισχυρίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης υπό τις οδηγίες του Ζιζού μένει εκτός Europa League. Αυτό το δικαιολογεί με την βαθμολογία του πρωταθλήματος τις 11 αγωνιστικές που βρίσκεται στον πάγκο της. Αυτό το διάστημα οι "μερένγκες" έχουν συγκομιδή 17 βαθμών και κατατάσσονται στην 8η θέση, μακριά από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Στην πρώτη τριάδα βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, η Βαλένθια και η Ατλέτικο.

Η ίδια έρευνα έγινε και στους προηγούμενους δύο προπονητές της Ρεάλ μέσα στη σεζόν. Ο Λοπετέγκι συγκέντρωσε 14 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας αυτής της περιόδου, ενώ ο Σολάρι ήταν ο μόνος που κράτησε τη "Βασίλισσα" σε ευρωπαϊκές θέσεις, αφού στα 17 του παιχνίδια μάζεψε 37 βαθμούς. Έτσι, αν μετρήσουμε μόνο τα παιχνίδια, όπου ο Σολάρι ήταν στον πάγκο της Ρεάλ, οι "μερένγκες" τοποθετούνται στην 2η θέση, μαζί με την Ατλέτικο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ