ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ Μαδρίτης: Εξωφρενική ρήτρα 750.000.000 στον Φεντερίκο Βαλβέρδε

Real Madrid's Federico Valverde runs for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real Madrid's Federico Valverde runs for the ball during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, May 19, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι "μερένγκες" του έκαναν νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025 με ρήτρα 750.000.000 ευρώ.

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε είναι μία από τις αποκαλύψεις της φετινής Ρεάλ του Ζιντάν. O 21χρονος Ουρουγουανός πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους "μερένγκες", με τον Ζιζού να τον εμπιστεύεται και μέχρι στιγμής ο νεαρός χαφ τον έχει δικαιώσει απόλυτα.

Ο Βαλβέρδε έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις φέτος και μετρά δύο τέρματα αλλά και δύο ασίστ σε 509 λεπτά συμμετοχής. Η τιμή του μέσα σε έναν χρόνο εκτοξεύθηκε στα 20 εκατομμύρια από τα έξι που ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο και έτσι η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης έτρεξε να προλάβει τους επίδοξους μνηστήρες.

Σύμφωνα με τη " Μarca", ο Βαλβέρδε υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μαδριλένους μέχρι το 2025. Το σημαντικό όμως δεν είναι η ανανέωση αλλά η ρήτρα που έβαλε η Ρεάλ στο 21χρονο που φτάνει στο εξωφρενικό ποσό των 750.000.000 ευρώ.

Στη Μαδρίτη φαίνεται πως θέλουν να δέσουν το νέο αίμα στην ομάδα αφού κάτι παρόμοιο έκαναν και στο νέο αστέρι του βραζιλιάνικού ποδοσφαίρου, Ροντρίγκο.

Photo Credits: AP / Bernat Armangue

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ