ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Πρόταση μαμούθ της Ρεάλ για Πογκμπά με χρήματα και δύο ανταλλάγματα

France's Paul Pogba celebrates with the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
France's Paul Pogba celebrates with the trophy after the final match between France and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Luzhniki Stadium in Moscow, Russia, Sunday, July 15, 2018. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Τα διεθνή Μέσα συνεχίζουν το σίριαλ Ρεάλ Μαδρίτης - Πολ Πογκμπά και θέλουν τη "βασίλισσα" να προσφέρει πολλά εκατομμύρια στη Γιουνάιτεντ πλας δύο σούπερ σταρ στις επιλογές για ανταλλαγή.

Η Mundo Deportivo παρουσιάζει σε δημοσίευμά της ένα νέο σενάριο όσον αφορά στην επιχείρηση που στήνει η Ρεάλ Μαδρίτης για να "ψήσει" την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ν' αφήσει τον Πολ Πογκμπά να διαπραγματευτεί και να μετακομίσει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Συγκεκριμένα, το προαναφερθέν Μέσο, υποστηρίζει ότι οι Μαδριλένοι θα ρίξουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων 80.000.000 ευρώ και δύο ποδοσφαιριστές από το ρόστερ τους για να επιλέξουν οι "κόκκινοι διάβολοι". Οι δύο παίκτες, μάλιστα, είναι σούπερ σταρ της ομάδας που κατέκτησε τρία σερί Champions League.

Αυτοί φέρονται να είναι οι Ίσκο και Γκάρεθ Μπέιλ. Για τον Ουαλό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ενδιαφερθεί στο παρελθόν, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να τον επιστρέψει στην Αγγλία. Πάντως, στο Νησί επισημαίνουν ότι η Γιουνάιτεντ θα επιμείνει να ζητάει 170 εκατ. ευρώ για να επιτρέψει στον παγκόσμιο πρωταθλητή με τη Γαλλία να φύγει.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ