ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Κουρτουά ξανάζησε με τον Άγιαξ τη γκολάρα που είχε δεχτεί από τον Μέσι!

Real goalkeeper Thibaut Courtois looks the ball as Ajax's Lasse Schone scores his side's fourth goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue)
Real goalkeeper Thibaut Courtois looks the ball as Ajax's Lasse Schone scores his side's fourth goal during the Champions League round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Ο Σένε υπέγραψε το θρίαμβο του Άγιαξ επί της Ρεάλ Μαδρίτης με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ και υποχρέωσε τον Κουρτουά να θυμηθεί γκολ-καρμπόν που είχε δεχτεί πριν 7 χρόνια από τον Μέσι (VIDEOS).

Γκολ που ξύπνησε (κακές) μνήμες ήταν το τελευταίο που δέχτηκε το βράδυ της Τρίτης από τον Άγιαξ ο Τιμπό Κουρτουά και με το οποίο η ομάδα του Άμστερνταμ επισφράγισε μία εκπληκτική εμφάνισή της στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Σένε ήταν εκείνος που με αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ στο 72' έγραψε το τελικό 4-1 για τον "Αίαντα" και τα ισπανικά ΜΜΕ θυμήθηκαν πως ο Βέλγος διεθνής κίπερ έχει δεχτεί παρόμοιο γκολ πριν από επτά χρόνια, όταν υπερασπιζόταν την εστία της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Είχε μάλιστα πέσει "θύμα" της ποδοσφαιρικής ιδιοφυίας του Μέσι, με τον Αργεντινό να νικάει στις 26 Φεβρουαρίου του 2012 τον Κουρτουά με εκτέλεση φάουλ από την ίδια θέση (η μόνη διαφορά ήταν πως ο "Pulga" χρησιμοποίησε το αριστερό του πόδι) και να χαρίζει τότε τη νίκη με 2-1 στην Μπαρτσελόνα στο "Βιθέντε Καλδερόν" επί των "ροχιμπλάνκος".

Photo Credits: AP Photo/Bernat Armangue

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκλεισμός σε νοκ-άουτ σειρά μετά από 1.392 ημέρες!
Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Marca για τον αποκλεισμό της Ρεάλ
"Δεν έχω δει ποτέ ένα τσουβάλι με λεφτά να πετυχαίνει γκολ..."
Ρεάλ: Βασανιστήριο δίχως τέλος για Ράμος σε σουίτα του "Μπερναμπέου"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ