ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ρεάλ: Βασανιστήριο δίχως τέλος για Ράμος σε σουίτα του "Μπερναμπέου"

Ρεάλ: Βασανιστήριο δίχως τέλος για Ράμος σε σουίτα του "Μπερναμπέου"

Ο Σέρχιο Ράμος δέχτηκε εσκεμμένα κίτρινη κάρτα στην Ολλανδία για να δηλώσει "παρών" στα προημιτελικά και κατέληξε να βλέπει το διασυρμό της Ρεάλ, με κάμερες να καταγράφουν στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ (PHOTO).

Αν έχεις τύχη διάβαινε λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση της Ρεάλ Μαδρίτης και του Σέρχιο Ράμος, φαίνεται πως η τύχη τους έχει στερέψει προ πολλού.

Ο κάπτεν των "μερένγκες" επέλεξε, βλέποντας την Ρεάλ να νικάει με 2-1 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ, να πάρει κίτρινη κάρτα, με στόχο να συμπληρώσει κάρτες και να χάσει τη ρεβάνς του "Μπερναμπέου" αλλά να είναι "καθαρός" ενόψει προημιτελικών.

Το λάθος του όμως ήταν πως παραδέχτηκε εμμέσως πως επιδίωξε εσκεμμένα να πάρει κάρτα και η UEFA δεν έκανε τα στραβά μάτια, επιβάλλοντάς του μία ακόμα αγωνιστική αποκλεισμού ώστε να έχανε και τον πρώτο προημιτελικό σε περίπτωση πρόκρισης της Ρεάλ.

Το σενάριο αυτό φάνταζε αρκετά πιθανό πριν την έναρξη του αγώνα στην Μαδρίτη, όμως στο 90λεπτο αποδείχτηκε πως ο Ράμος υπέπεσε σε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην καριέρα του.

Ο Άγιαξ έκανε πάρτι απέναντι στην παραπαίουσα Ρεάλ και η ήττα ήρθε μοιραία, που ήταν μάλιστα η τρίτη στα ισάριθμα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League (τα δύο προηγούμενα ήταν με την ΤΣΣΚΑ και την Γιουβέντους) που δεν ήταν ο αρχηγός της στο χορτάρι.

Ειρωνία; Το γεγονός πως ο Ράμος παρακολούθησε το ματς μαζί με τη σύντροφό του Ρούμπιο Πιλάρ από ειδικά διαμορφωμένη σουίτα στο "Μπερναμπέου" περιγυρισμένος από τηλεοπτικές κάμερες, στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ που γυρίζεται για τη ζωή του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρεάλ Μαδρίτης: Αποκλεισμός σε νοκ-άουτ σειρά μετά από 1.392 ημέρες!
Καρβαχάλ για τον αποκλεισμό: "Είναι μία σεζόν για τα σκ@τ@"
Ρεάλ: Οι οπαδοί απαίτησαν την παραίτηση του Πέρεθ
Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Marca για τον αποκλεισμό της Ρεάλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ