CHAMPIONS LEAGUE

Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Marca για τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Real Madrid player reacts as Ajax's Dusan Tadic celebrates scoring his side's 3rd goal, during the Champions League soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid player reacts as Ajax's Dusan Tadic celebrates scoring his side's 3rd goal, during the Champions League soccer match between Real Madrid and Ajax at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 5, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Η Ρεάλ έγινε παιχνιδάκι στα χέρια του Άγιαξ γνωρίζοντας την πιο βαριά ήττα στην ευρωπαϊκή ιστορία της και η "Marca" αποτύπωσε την κατάρρευσή της με ένα "δυνατό" πρωτοσέλιδο.

Ο κύκλος των επιτυχιών έκλεισε και πλέον η Ρεάλ καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να αρχίσει έναν νέο.

Μετά από 1.392 ολόκληρες ημέρες και εννέα διαδοχικές προκρίσεις, η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας γνώρισε τον αποκλεισμό σε νοκ-άουτ σειρά Champions League, με τον Άγιαξ να παίρνει τη σκυτάλη από την Μπαρτσελόνα και να την αποτελειώνει με 4-1, βγάζοντάς την έξω από τον τελευταίο μεγάλο στόχο που της είχε απομείνει για φέτος.

Ο αποκλεισμός μάλιστα αυτός ήταν πέρα για πέρα δίκαιος, με την "Marca" να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της και να κάνει ουσιαστικά λόγο για τέλος εποχής μέσα από το πρωτοσέλιδό της.

"Ενθάδε κείται μία ομάδα που έγραψε ιστορία. Ταπεινωτικό τέλος ενός ανεπανάληπτου κύκλου", αναφέρει η εφημερίδα, την ώρα που η έτερη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης, "As", έγραψε: "Τραγική εβδομάδα".

Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Marca για τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Marca για τον αποκλεισμό της Ρεάλ

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ