ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ρεάλ θέλει να "αρπάξει" ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Γκουαρντιόλα

Manchester City manager Josep Guardiola, center, talks to Manchester City's Oleksandr Zinchenko, right, and Brahim Diaz , right, during the League Cup Quarter Final soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola, center, talks to Manchester City's Oleksandr Zinchenko, right, and Brahim Diaz , right, during the League Cup Quarter Final soccer match between Leicester City and Manchester City at the King Power Stadium in Leicester, England, Tuesday, Dec. 19, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Ο χθεσινοβραδινός "περίπατος" της Μάντσεστερ Σίτι επί της Φούλαμ είχε πρωταγωνιστεί τον Μπραχίμ Ντίαθ που τον Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε "πλάκα" στην Φούλαμ στο ματς της Πέμπτης (1/11) για το League Cup κι βασικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο 19χρονος, Μπραχίμ Ντίαθ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής αποτελεί αδυναμία του Πεπ Γκουαρντιόλα, ωστόσο η παραμονή και η μονιμοποίηση του στο "Etihad" μόνο εύκολη δεν μοιάζει αυτή τη στιγμή. Κι αυτό διότι ο winger με ρίζες από το Μαρόκο μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι κι ακόμη δεν έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με την Σίτι.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως μετά το παιχνίδι με την Φούλαμ, ο Γκουαρντιόλα τόνισε στους δημοσιογράφους πως το κλαμπ θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Ντίαθ και τα επόμενα χρόνια στο Μάντσεστερ. Τον αποθέωσε, μάλιστα, αναφέροντας πως είναι εξαιρετικός στις προπονήσεις και προσπαθεί να καθιερωθεί.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ο 19χρονος wonderkid απασχολεί σοβαρά τόσο την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ενώ το φοβερό στην υπόθεσή του είναι ότι ο Γκουαρντιόλα δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη συνέχιση της συνεργασίας τους, έστω κι ο Ντίαθ φαίνεται να εκπροσωπείται από τον αδερφό του, Πέρε Γκουαρντιόλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ