ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

League Cup: Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε το "φάντασμα" της Φούλαμ και προκρίθηκε

Manchester City's Brahim Diaz, right, duels for the ball against Girona's Granell during the Costa Brava trophy friendly soccer match between Girona and Manchester City at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Tuesday, Aug. 15, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Manchester City's Brahim Diaz, right, duels for the ball against Girona's Granell during the Costa Brava trophy friendly soccer match between Girona and Manchester City at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Tuesday, Aug. 15, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Δίχως... στάλα άγχους και με ποδόσφαιρο κυριαρχίας, η Σίτι έκανε ό,τι ήθελε την Φούλαμ, την νίκησε... μόνο 2-0 και προκρίθηκε στους "8" του League Cup.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν φοβερή, αλλά άστοχη απέναντι στην Φούλαμ. Αν οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρντιόλα σημάδευαν καλύτερα, τότε το σκορ θα... έγραφε πολλά περισσότερα από το τελικό 2-0.

Οι "Πολίτες" δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Φούλαμ, κι έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τους επιθετικούς τους προσέφεραν στιγμές "μαγείας" στο ματς με ωραίες συνεργασίες, μοναδικές κάθετες μπαλιές, "τακουνάκια". Κεντρικός πρωταγωνιστής της βραδιάς ο 19χρονος, Μπραχίμ Ντίας.

Μπορεί οι Σανέ, Ντε Μπρόινε, Ζεσούς να "χόρευαν" τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων κάθε φορά που έβγαιναν μπροστά, αλλά ο Ισπανός ήταν αυτός που "άρπαξε" τον τίτλο του κορυφαίου παίκτη στον αγωνιστικό χώρο λόγω των δύο γκολ που σκόραρε.

Το πρώτο τέρμα ήρθε στο 18' ενώ το δεύτερο στο 65' κι κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 του παιχνιδιού που έδωσε το εισιτήρια για τους "8" του League Cup στο σύνολο από το Μάντσεστερ.

Όσον αφορά την Φούλαμ, ο ρόλος της ήταν τόσο παθητικός στο ματς που είχε καταντήσει εκνευριστικό να βλέπει κάνεις την Σίτι να επιτίθεται ασταμάτητα. Η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη ευθύς εξ αρχής, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι φάνηκε πως δεν διέθεταν ούτε την ψυχική δύναμη να "ενοχλήσουν" τους "λαμπερούς" αντιπάλους τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι η ομάδα του Γιοκάνοβιτς δημιούργησε την πρώτη της ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο στο 90ο λεπτό...

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ LEAGUE CUP (ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ)

Τρίτη 30 Οκτωβρίου

Μπόρνμουθ - Νόριτς 2-1

Μπέρτον Άλμπιον - Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2

Λέστερ - Σαουθάμπτον (αναβλήθηκε)

Σαββάτο 31 Οκτωβρίου

Άρσεναλ - Μπλάκπουλ 2-1

Τσέλσι - Ντέρμπι 3-2

Γουέστ Χαμ - Τότεναμ 1-3

Μίντλεσμπρο - Κρίσταλ Πάλας 1-0

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου

Μάντσεστερ Σίτι - Φούλαμ 2-0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ