ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Αμφίβολο το μέλλον του Κόβατσιτς στη Ρεάλ

Real Madrid's Mateo Kovacic leaves the pitch after being injured during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Mateo Kovacic leaves the pitch after being injured during a Champions League group H soccer match between Real Madrid and Apoel Nicosia at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Ματέο Κόβατσιτς έχει καταστήσει σαφές πως θέλει να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η "βασίλισσα" έχει άλλη γνώμη, καθώς επιθυμεί την παραμονή του Κροάτη χαφ στο ρόστερ.

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες εξελίσσεται η περίπτωση του Ματέο Κόβατσιτς, καθώς διίστανται οι απόψεις, με τον Κροάτη να επιθυμεί διακαώς να φύγει , επιχειρόντας... ηρωϊκή έξοδο από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και την Ρεάλ Μαδρίτης να επιδιώκει το ακριβώς αντίθετο.

Ο μουντιαλικός Κροάτης, που έφτασε μέχρι την πηγή του Μουντιάλ της Ρωσίας, αλλά δεν ξεδίψασε από το "ιερό δισκοπότηρο", είχε συνάντηση πριν από λίγες ημέρες με τον νέο τεχνικό των "μερένχες", Τζουλέν Λοπετέγκι, εκφράζοντας την επιθυμία του να φύγει από την ισπανική πρωτεύουσα και να αναζητήσει αλλού την ποδοσφαιρική του τύχη.

Μάλιστα, ο 24χρονος διεθνής με τη "Χρβάτσκα" μέσος εκμυστηρεύτηκε σε συμπαίκτες του στη "βασίλισσα" την (οριστική) απόφασή του να εγκαταλείψει τους Μαδριλένους, αφού δεν είναι ευχαριστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του.

Ήδη κορυφαίοι σύλλογοι, όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Ρόμα, βρίσκονται στο κατώφλι του Κροάτη χαφ, ο οποίος σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ την φυγή του από τη Ρεάλ, ύστερα από τρία χρόνια παρουσίας, με... πηλίκο 109 εμφανίσεις, 3 τέρματα και 8 τελικές πάσες.

Πάντως, οι Καστιγιάνοι θα προσπαθήσουν να αντιστρέψουν την κατάσταση και να μεταπείσουν τον παίκτη, έτσι ώστε να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης και τη νέα αγωνιστική περίοδο, αφού συμπεριλαμβάνεται στον σχεδιασμό της νέας ποδοσφαιρικής εκδοχής των "μπλάνκος".

Όπως και να 'χει, η επιστροφή του Κόβατσιτς από τις διακοπές στις 5 Αυγούστου, αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις, σε ένα ποδοσφαιρικό "πόκερ" με αβέβαια έκβαση.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ