ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ρόκα: "Με ανατρίχιασε η αντίδραση των ποδοσφαιριστών μου μετά το 3-0"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανουέλ Ρόκα στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ξάνθη στάθηκε στην αντίδραση των ποδοσφαιριστών του μετά το 3-0 και σημείωσε πως αν έρθει η πρώτη νίκη όλα μπορεί να αλλάξουν.

Ο Πλατανιάς βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Ξάνθη με 3-0 αλλά εν συνεχεία πέτυχε δυο γκολ έφτασε στο 3-2 και θα μπορούσε να πάρει ακόμα και την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Η αντίδραση των ποδοσφαιριστών της ομάδας των Χανίων ανατρίχιασε τον Μανουέλ Ρόκα όπως δήλωσε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ξάνθη.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε:

«Εξαιτίας του δυνατού αέρα, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το αρχικό μας πλάνο. Κυρίως στα προσωπικά μαρκαρίσματα και στη διεκδίκηση της δεύτερης μπάλας. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Παρόλα αυτά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δημιουργήσαμε καλές στιγμές στην αντίπαλη εστία, όμως σε αντίθεση με την Ξάνθη, δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μετά το 3-0 βγάλαμε αντίδραση και μόνο μπράβο μπορώ να πω στους παίκτες μου για αυτό. Η αντίδρασή τους αυτή με ανατριχιάζει. Δείξαμε ότι μπορούμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος και παραλίγο να φτάσουμε και στο 3-3 στο τελευταίο σουτ.

Πρέπει στη συνέχεια να προσπαθήσουμε ακόμα παραπάνω. Σε αυτό το παιχνίδι το κάναμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια, όπου τουλάχιστον πρέπει να κερδίσουμε τα τρία από αυτά. Μια νίκη μπορεί να αλλάξει τα πάντα».

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ