ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: "Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε το όνειρο των ομίλων"

Βιεϊρίνια: "Θα είναι δύσκολο, αλλά έχουμε το όνειρο των ομίλων"
MOTIONTEAM

Ο Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο των προκριματικών του Champions League και για το όνειρο της πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης.

Το δεύτερο βήμα από τα συνολικά τρία που χρειαζόταν για να βρεθεί στους ομίλους του Champions League έκανε ο ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά ξεπέρασε τον σκόπελο και της Σπαρτάκ Μόσχας και πλέον κοιτά τη Μπενφίκα.

Ο αρχηγός της ομάδας, Βιεϊρίνια, στάθηκε στο όνειρο που έχουν εκείνος και οι συμπαίκτες του, για να αγωνιστούν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αλλαγή του: "Δεν πόνεσα. Είμαι σχεδόν δύο εβδομάδες εκτός. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, για την προσπάθεια τους, τους φυσιοθεραπευτές και τους γιατρούς, για να μπορέσω να παίξω έστω για 60-65 λεπτά. Δε μπορούσα να συνεχίσω αλλά πήραμε την πρόκριση και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία".

Για τις ευκαιρίες του ΠΑΟΚ και την πρόκριση: "Θέλουμε να φτάσουμε στους ομίλους. Αυτό είναι το όνειρο, Αυτός είναι ο στόχος. Κάναμε ένα βήμα μπροστά. Έχουμε δύο παιχνίδια, πρέπει να ξεκουραστούμε, να πανηγυρίσουμε και να δουλέψουμε για το επόμενο".

Για το αν η ομάδα ήταν προετοιμασμένη να παίξει χωρίς αυτόν: "Δεν ξέρω αν ήταν προετοιμασμένοι. Εγώ προσπαθούσα για τα 90 λεπτά. Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο τραυματισμός μου δεν ήταν εύκολος, άσχετα που έπαιξα μετά από 15 μέρες. Η προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά, οι φυσιοθεραπευτές και οι γιατροί, ήταν φοβερή και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό".

Για τα πλέι οφ με τη Μπενφίκα και αν θα πέσουν όλα τα φώτα επάνω του: "Δε θέλω να πέσουν όλοι πάνω μου. Είμαστε ομάδα, οικογένεια και πρέπει να πέσουν όλα πάνω μας, όχι μόνο σε μένα. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε και έχουμε δείξει μέχρι τώρα ότι είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα. Δε φοβόμαστε κάποιον αντίπαλο. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχουμε το όνειρο να μπούμε στους ομίλους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ