ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πήρε Ισμαέλ Σίλβα, το έψαξε για Σζιμάνσκι

ΠΑΟΚ: Πήρε Ισμαέλ Σίλβα, το έψαξε για Σζιμάνσκι

Ο ΠΑΟΚ προχωρά τη μεταγραφή του Ισμαέλ Σίλβα από την Αχμάτ Γκρόζνι, ωστόσο ο Βραζιλιάνος δεν είναι ο μόνος που έχει στην λίστα του από την ομάδα της Τσετσενίας.

Η Αχμάτ Γκρόζνι είναι μια ομάδα… υψηλού ενδιαφέροντος για τον ΠΑΟΚ. Η διαφαινόμενη απόκτηση του 24χρονου Βραζιλιάνου, Ισμαέλ Σίλβα δεν είναι η πρώτη μεταγραφή που πραγματοποιεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης από τους Τσετσένους.

Ένα χρόνο περίπου πριν ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Λέο Ζαμπά για τον οποίο μάλιστα υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Για κάποιους λόγους οι άνθρωποι του Δικέφαλου "βλέπουν" έντονα την ομάδα του Γκρόζνι, στην οποία έχει αγωνιστεί και ο Μαουρίσιο πριν μεταγραφεί στην ΤΣΣΚΑ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ εκτός από τον Βραζιλιάνο, Σίλβα κοίταξε και μάλιστα έντονα έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της τσετσένικης ομάδας τον Ντάμιαν Σζιμάνσκι. Ο 23χρονος Πολωνός κεντρικός μέσος που μετακόμισε το περασμένο Γενάρη στο Γκρόζνι, από τη Βίσλα Πλοκ, με 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ήταν ο παίκτης τον οποίο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να πάρουν "πακέτο" από την Αχμάτ, μαζί με το Βραζιλιάνο.

Ο Ισμαέλ έγραψε φέτος 30 συμμετοχές με δύο γκολ και πέντε ασίστ, ενώ ο Πολωνός 32 με τέσσερα γκολ και έξι πάσες που έγιναν τέρματα.

ΘΕΛΕΙ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΠΟΛΩΝΟΣ

Σε αντίθεση, ωστόσο, με αυτή του Ισμαέλ Σίλβα, η πλευρά του Σζιμάνσκι έδειξε να είναι περισσότερο επιφυλακτική σε μια μετακίνηση στο ελληνικό πρωτάθλημα. Και αυτό κυρίως γιατί όπως κάθε Πολωνός ποδοσφαιριστής, -εκτός του Κάρολ Σβιντέρσκι με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες την περίοδο 2016-17 στη Γιαγκελόνια- καλοβλέπει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ιταλία, όπου οι συμπατριώτες του έχουν μεγάλη πέραση τα τελευταία ένα - δύο χρόνια.

Ο 23χρονος χαφ που εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει κάνει και τις πρώτες του συμμετοχές στην εθνική Πολωνίας, αυτή τη σεζόν έκανε εννέα συμμετοχές με την Αχμάτ Γκρόζνι και στο πρώτο της μισό είχε άλλες 23 με τη Βίσλα Πλοκ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει όλες τις θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ένα "εξαροκτάρι" από αυτά που έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η περίπτωση του όμως φαίνεται να αποδεικνύεται πολύ δύσκολη για τους ανθρώπους του Δικέφαλου και ίσως αυτός να είναι ο λόγος που κρατούν ακόμη "ζωντανό" το ενδεχόμενο ανανέωσης του Εβγέν Σάκχοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Η υπόσχεση του Βαρέλα στα παιδιά του
Οι δυο αιτίες της ανατροπής Βαρέλα
ΠΑΟΚ: Χτυπάει Κραφτ
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ