ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Ίσμαελ Σίλβα

ΠΑΟΚ: Τα βρήκε με Ίσμαελ Σίλβα

Η πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ θα είναι ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ της Αχμάτ Γκρόζνι, Ίσμαελ Σίλβα, που έχει προφορική συμφωνία με το Δικέφαλο.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος Ίσμαελ Σίλβα, που αγωνίζεται στη Ρωσία με τα χρώματα της Αχμάτ Γκρόζνι, τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Δικέφαλου στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Ο Ίσμαελ Σίλβα θα καλύψει ίσως τη μεγαλύτερη ανάγκη ενίσχυσης που υπάρχει, στον άξονα της μεσαίας γραμμής αυτή τη στιγμή στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Μαουρίσιο και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Εβγέν Σάκχοβ από το ρόστερ του "δικέφαλου".

Ο Σίλβα θα βρίσκεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη, με τον Γιώργο Σαββίδη να προαναγγέλλει την απόκτηση του από το προφίλ του στο instagram, για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο 24χρονος (σ.σ. γεννημένος την 1 Δεκεμβρίου 1994) Βραζιλιάνος μέσος ο οποίος θα αποκτηθεί με μεταγραφή ξεκίνησε την καριέρα του από την Κρατέους και εν συνεχεία από το 2013 έως το 2017 αγωνίστηκε στην Καλμάρ όπου έπαιξε σε 106 παιχνίδια με έξι γκολ.

Από εκεί το καλοκαίρι του 2017 τον απέκτησε η Αχμέτ Γκρόζνι με τον Βραζιλάνο μέσο αυτά τα δυο χρόνια να πραγματοποιεί 25 εμφανίσεις με τρία γκολ στο πρωτάθλημα της Ρωσίας. Εκεί μάλιστα ήταν και συμπαίκτης με τον Λέο Ζαμπά που εδώ και ένα χρόνο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ.

Δείτε βίντεο με τα γκολ του Ισμαέλ Σίλβα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Βλέπει Ισμαέλ Σίλβα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ