Τελική ευθεία για Βέρνμπλουμ

Βέρνμπλουμ

Ρωσικά media αναφέρουν ότι ο Πόντους Βέρνμπλουμ ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ ότι συμφωνεί για τη μεταγραφή του στον Δικέφαλο μετά τις νέες διαπραγματεύσεις και η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία της.

Το σίριαλ του καλοκαιριού μεταξύ ΠΑΟΚ και Πόντους Βέρνμπλουμ οδεύει προς τα τελευταία του επεισόδια. Ακόμη και εντός της ημέρας ενδέχεται να κλείσει η μεταγραφή του 32χρονου διεθνούς Σουηδού μέσου, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα είχε ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, είχε συζητήσει με τον ΠΑΟΚ και είχε αποχωρήσει χωρίς να συμφωνήσει!

Ο ΠΑΟΚ κρατά μικρό καλάθι, διότι - εκτός όλων των άλλων - στην... προηγούμενη άφιξη του Βέρνμπλουμ κάποιοι είχαν θεωρήσει "κλεισμένη" τη μεταγραφή. Αλλά και διότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα... παραιτηθεί κιόλας αν δεν αποκτηθεί τελικά ο Σουηδός. Από την άλλη πλευρά, η ποιότητα του παίκτη θεωρείται αναμφισβήτητη και αν όντως τελικά δεν προβάλλει εξωπραγματικές ή παράλογες απαιτήσεις σε όλα τα επίπεδα, το πιθανότερο είναι ότι θα αποκτηθεί. Άλλωστε, 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως και τριετές συμβόλαιο στην ηλικία του δεν θα βρει εύκολα στην Ευρώπη... 

AP Photo/Thanassis Stavrakis

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Ποια είναι η ακραία αίρεση που έχει παρασύρει τους σελέμπριτι;

Από τον Justin Bieber μέχρι τον Chris Pratt oι διάσημοι βρίσκουν την αλήθεια στην πιο influencer εκκλησία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ