ΠΑΟΚ

Πέλκας για το πέναλτι: "Με χτυπάει στο γόνατο"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Δημήτρης Πέλκας υποστήριξε ότι ο Εμανουέλ Ινσούα τον βρίσκει στο γόνατο και τον ανατρέπει στη φάση του πέναλτι, από την εύστοχη εκτέλεση του οποίου ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στον εντός έδρας προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 τον Παναθηναϊκό στον πρώτο προημιτελικό της Τούμπας κι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τους Εμανουέλ Ινσούα και Δημήτρη Πέλκα να δίνουν τη δική τους εκδοχή στη φάση του πέναλτι, στην οποία πρωταγωνίστησαν.

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Εμανουέλ Ινσούα, υποστήριξε ότι πρώτα έχει βρει την μπάλα κατά τη διεκδίκησή της ενώ ο μέσος του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι ο Ινσούα τον βρήκε ψηλά στο γόνατο.

"Λογικό να υπάρχει αντίλογος. Αυτό που θυμάμαι από τη φάση - την είδα και σε ριπλέι μέσα - ήταν ότι ήθελα να βάλω γκολ και την ώρα που πάω να πλασάρω νιώθω κάποιος να με χτυπάει στο γόνατο και να πέφτω γιατί ήθελα να βάλω γκολ.

Τώρα δεν χρειάζεται να μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία. VAR υπήρχε, ξένοι διαιτητές ήταν. Και Έλληνες διαιτητές να ήταν πιστεύω ότι και πάλι θα δινόταν το πέναλτι, γιατί ήταν. Οπότε προχωράμε. Θέλαμε να βγάλουμε μια αντίδραση μετά το τελευταίο αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό.

Συζητήσαμε μεταξύ μας οι παίκτες και μεταξύ μας και με τον πρόεδρο και με τον προπονητή. Βγήκε αυτό σε καλό, αυτή η έξτρα πίεση, είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε. Ο Λάμπρου έχασε 2-3 ευκαιρίες, ήταν εκνευρισμένος στ' αποδυτήρια γιατί τα βάζει για πλάκα αυτά.

Όταν δεν έχεις ρυθμό και σε ένα ματς τέτοιας έντασης βγάζεις το πάθος. Είμαι χαρούμενος που βοηθώ την ομάδα μου. Σε κάθε ματς δίνω το 100%", υποστήριξε ο Δημήτρης Πέλκας. Θυμηθείτε τη φάση με τον Ινσούα και τον Πέλκα:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ