ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ινσούα για το πέναλτι: "Πρώτα έχω πάρει την μπάλα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, Εμανουέλ Ινσούα, υποστήριξε ότι πρώτα έχει βρει την μπάλα κατά τη διεκδίκησή της με τον Δημήτρη Πέλκα στη φάση του αμφισβητούμενου πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βιεϊρίνια για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για τον εντός έδρας πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και τον νίκησε 2-0, αποκτώντας προβάδισμα για τα ημιτελικά.

Ο Δικέφαλος άνοιξε το σκορ (1-0) με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 34ο λεπτό σε μια αμφισβητούμενη φάση. Ο αριστερός μπακ του Τριφυλλιού και εκ των πρωταγωνιστών στη φάση, Εμανουέλ Ινσούα, υποστήριξε στην Cosmote TV ότι πρώτα έχει βρει την μπάλα, αν και στη συνέχεια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να βρήκε τον Δημήτρη Πέλκα, και επανέλαβε ότι πρώτος στόχος είναι το Κύπελλο.

"Σε τέτοια ματς κόντρα σε τέτοιες ομάδες όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με ένα πέναλτι, το οποίο αν δείτε στο ριπλέι πρώτα έχω πάρει την μπάλα. Μετά ίσως είναι πέναλτι, αλλά τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Υπάρχει απογοήτευση, γιατί θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Παρά το 2-0, μπορούμε στο ΟΑΚΑ και με τον κόσμο να γυρίσουμε το ματς. Πρώτα θέλουμε να δούμε το παιχνίδι πρωταθλήματος και μετά να συγκεντρωθούμε στη ρεβάνς Κυπέλλου. Το Κύπελλο είναι ο πρώτος στόχος".

Θυμηθείτε τη φάση με τον Ινσούα και τον Πέλκα:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ