ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Χωρίς Ζαμπά στο Βόλο

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H μυϊκή κάκωση πρώτου βαθμού άφησε εκτός τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Λέο Ζαμπά, από την αποστολή του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψει στη Μαγνησία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια προπόνηση που έγινε στην Τούμπα. Μετά το τέλος ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμμετέχει εκτός των άλλων τραυματιών που ήταν αναμενόμενο ότι θα λείψουν και ο Λέο Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος ένιωσε ενοχλήσεις στον ημιτεντώδη στο πίσω μέρος του αριστερού ποδιού του, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν κάκωση πρώτου και δεν θα αγωνιστεί στον αυριανό παιχνίδι.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στους Μαουρίσιο και Καντουρί που ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα κανονικές προπονήσεις κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί στο πρόγραμμα του Δικέφαλου. Και φυσικά ούτε στους Βαρέλα και Βέρνμπλουμ που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους.

Την αποστολή που το απόγευμα θα ταξιδέψει στο Βόλο αποτελούν οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Άκπομ, Σφιντέρσκι .

ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΓΑΪΤΑΝΙΔΗΣ

Πρόβλημα προέκυψε και με το νεαρό Αντώνη Γαϊτανίδη που τραυματίστηκε στον αγώνα της Κ-19 με την Μποέμιανς και χρειάζεται να κάνει επέμβαση. "Ο Αντώνης Γαϊτανίδης υπέστη εξάρθρημα βραχιονίου στο παιχνίδι της Κ19 κόντρα στη Bohemian FC. Ο νεαρός άσος υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει και μία μικρή χόνδρινη βλάβη, εκτός από το εξάρθρημα. Αποφασίστηκε από το ιατρικό επιτελείο να αντιμετωπιστεί χειρουργικά το πρόβλημα του τις επόμενες μέρες, μόλις υποχωρήσει η φλεγμονή στο σημείο της κάκωσης", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΟ

Περισσότεροι από 6 χιλιάδες θα είναι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν αύριο στο Πανθεσσαλικό για να δουν από κοντά την ομάδα τους. Ήδη έχουν προπωληθεί περισσότερα από 4 χιλιάδες εισιτήρια του αυριανού αγώνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ