ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή οι υπογραφές και η ανακοίνωση του Ροντρίγκο

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή οι υπογραφές και η ανακοίνωση του Ροντρίγκο
MOTIONTEAM

Ο Ροντρίγκο θα ολοκληρώσει τις ιατρικές εξετάσεις την Παρασκευή και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ που θα τον κάνει κάτοικο Τούμπας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες έφτασε στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" το απόγευμα της Πέμπτης και πέρασε τις πρώτες του ώρες στη Θεσσαλονίκη κάνοντας ιατρικές εξετάσεις. Το πρόγραμμα του την Παρασκευή το πρωί περιλαμβάνει ιατρικά και στη συνέχεια θα βρεθεί στην Τούμπα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Οι πληροφορίες λένε ότι αυτό θα είναι τριετούς διάρκειας και θα το δεσμεύει με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Ο Βραζιλιάνος ταξίδεψε μόνος από την Βραζιλία για τη Θεσσαλονίκη, μέσω Φρανκφούρτης, χωρίς τη συνοδεία των εκπροσώπων του, γεγονός που σημαίνει ότι τα περισσότερα από τα ζητήματα που αφορούν στο συμβόλαιο του έχουν ήδη διευθετηθεί. Οι τελικές λεπτομέρειες θα καθοριστούν την Παρασκευή στις συζητήσεις που θα γίνουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το συμβόλαιο του παίκτη με την Άβες έχει ολοκληρωθεί ωστόσο ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει πλήρως τα δικαιώματα του θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό αρκετά σημαντικό, κοντά στις 800.000 ευρώ στην βραζιλιάνικη Γκρέμιο Ανάπολις, με την οποία έχει ήδη φτάσει σε συμφωνία.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

Σε κάθε περίπτωση ο Δικέφαλος θα ανακοινώσει τον 26χρονο αμυντικό ως την πρώτη του καλοκαιρινή μεταγραφή, ενώ έχει ήδη ολοκληρώσει δύο συμφωνίες. Πρώτα αυτή με το Ζίβκοβιτς και στη συνέχεια τη συμφωνία με τον Ισμαέλ Σίλβα και την Αχμάτ Γκρόζνι για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ