ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο Σοάρες

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο Σοάρες
MOTIONTEAM

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, Ροντρίγκο Σοάρες, έφθασε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Πέμπτης (6/6) και να περάσει από ιατρικά και ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. (VIDEO)

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες από τον ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος έχει τον ίδιο ατζέντη με τον μέλλοντα συμπαίκτη του Φερνάντο Βαρέλα, προσγειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (6/6) στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Αναμένεται να περάσει από ιατρικά τεστ, να υπογράψει το τριετές συμβόλαιό του και ν' ανακοινωθεί ως η πρώτη προσθήκη των νταμπλούχων Ελλάδας για τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Άβες μέτρησε φέτος 41 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 τελικές πάσες, μια άκρως εντυπωσιακή επίδοση αν αναλογιστεί κανείς πως αγωνιζόταν σε μια μικρομεσαία ομάδα.

ΠΑΟΚ: Στη Θεσσαλονίκη ο Ροντρίγκο Σοάρες
MOTIONTEAM

Το Βραζιλιάνο μπακ, με καριέρα στις Ουνιάο, Σαντο Αντρέ, Γκρέμιο Ανάπολις, τον έφερε στην Ευρώπη η Πόρτο, καλοκαίρι του 2015, η οποία τον παραχώρησε αρχικά ως δανεικό στη Τσάβες.

Η Άβες τον απέκτησε ως ελεύθερο τον Ιούνιο του 2017 ενώ το συμβόλαιο του εξέπνεε στις 30 Ιούνιου, με την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε φέτος να του ανοίγει το δρόμο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του που θα είναι ο ΠΑΟΚ, από τους οπαδούς του οποίου δέχθηκε επίθεση αγάπης τις τελευταίες ώρες.

Ο Σοάρες είναι γεννημένος στις 26 Δεκεμβρίου 1992 (26 ετών) και έχει ύψος 1,76 μέτρα ενώ το ντεμπούτο του στην Primeira Liga το έκανε πριν από δύο χρόνια: στις 31 Μαρτίου 2017 όταν έπαιξε σε όλο το ματς στη νίκη της Τσάβες με 1-0 επί της Πάσος Φερέιρα. Δείτε τον Νοτιοαμερικανό εν δράσει, αλλά και video από την άφιξή του:

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ