ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα με Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βιεϊρίνια κατέβασε κατά πολύ τις απαιτήσεις του και περιμένει κίνηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ, για βελτιωμένη σε σχέση με την τελευταία πρόταση που του έγινε και πάντα μέσα στα πλαίσια της νέας οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται στην Τούμπα.

Οι εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης ή όχι του συμβολαίου του Βιεϊρίνια δεν έτρεξαν τουλάχιστον τόσο γρήγορα όσο φαινόταν ότι θα συμβεί λίγες ημέρες πριν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας.

Όταν και φάνηκε ότι αποκαταστάθηκε ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως με τη μεσολάβηση συγκεκριμένων ανθρώπων φάνηκε πως υπάρχει καλή διάθεση και από την ομάδα και από τον παίκτη να καθίσουν και πάλι στο τραπέζι και να συζητήσουν λύνοντας τις όποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήθηκαν στην τελευταία τους διαπραγμάτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η μοναδική, σημαντικό ωστόσο, εξέλιξη που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες ήταν από την πλευρά του μέχρι πρότινος αρχηγού του Δικέφαλου. Ο Βιεϊρίνια έχει διαμηνύσει στον ΠΑΟΚ ότι θα ήταν διατεθειμένος να αποδεχθεί μια συμφωνία μακριά από τις αρχικές απαιτήσεις του, αποδεχόμενος πλέον ότι τα οικονομικά μεγέθη στο αγωνιστικό μπάτζετ του Δικεφάλου έχουν αλλάξει, ωστόσο με σχετικά καλύτερους όρους από αυτούς που είχε η τελευταία πρόταση που του κατέθεσε η ομάδα για 450 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Μια συμφωνία λοιπόν που θα είναι μέσα στα πλαίσια των μειώσεων που θέλει να κάνει στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι όμως τόσο χαμηλή όσο ήταν η τελευταία προσφορά που έγινε στον ποδοσφαιριστή.

Πλέον οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι αυτοί που θα πρέπει να αποφασίσουν για το αν προχωρήσουν σε εκ νέου διαπραγματεύσεις ή αν το κεφαλαίο Βιεϊρίνια έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Πώς γεφυρώνεται το χάσμα με Βιεϊρίνια
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ