ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Τελειώνει" ο Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η κατά πολύ μειωμένη, σε σχέση με την προηγούμενη, πρόταση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚστον Βιεϊρίνια οδηγεί τον Πορτογάλο αρχηγό του Δικεφάλου στην έξοδο από την Τούμπα.

Η κατά πολύ μειωμένη, σε σχέση με την προηγούμενη, πρόταση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ στον Βιεϊρίνια, οδηγεί τον Πορτογάλο αρχηγό του Δικεφάλου στην έξοδο από την Τούμπα. Στην πραγματικότητα ο ΠΑΟΚ μειώνει σε ποσοστό 75% σχεδόν τις πάγιες αποδοχές του παίκτη σε σχέση με τα χρήματα που έπαιρνε μέχρι πρότινος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση για 450 χιλιάδες ευρώ το χρόνο είναι σαφώς μειωμένη ακόμη και από αυτή που του είχε γίνει από τον Ιβάν Σαββίδη πριν από την έναρξη των playoffs και ο Βιεϊρίνια την είχε απορρίψει.

Η νέα πρόταση μάλιστα όπως και η προηγούμενη είναι για συμβόλαιο σπαστό για 1+1 χρόνο με όριο το 70% των συμμετοχών ενώ η προηγούμενη που είχε γίνει από τον ισχυρό άνδρα του Δικεφάλου είχε όριο τις 15 συμμετοχές και σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης συζητούσε για όριο στις 10.

Καταλαβαίνει κανείς ότι η παραμονή του Βιεϊρίνια δυσκολεύει πολύ και λογικά ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει χωρίς τον αρχηγό του. Το γεγονός ότι ο Δικέφαλος έχει αλλάξει κατά πολύ και προς τα κάτω την προσφορά του προς τον παίκτη σε σχέση με την προηγούμενη που του έγινε δείχνει ότι μέτρησε πολύ το γεγονός ότι ο Πορτογάλος δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση που του κατέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Και είναι ενδεικτική για τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν στη διαπραγμάτευση που προηγήθηκε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ