ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Καίει το θέμα του Βιεϊρίνια

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η "πρόσωπο με πρόσωπο" συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη δείχνει να είναι ο μοναδικός τρόπος για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Βιεϊρίνια. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα και πως μπορεί να τα διαφοροποιήσει ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου.

Τρεις ημέρες πριν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στον ΠΑΟΚ κανείς δεν γνωρίζει αν στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα δώσει το παρόν ο αρχηγός του Δικεφάλου Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Είναι πλέον κοινή παραδοχή ότι ο μόνος που μπορεί να τα βρει με τον Πορτογάλο είναι ο Ιβάν Σαββίδης και στην πραγματικότητα όλοι στον ΠΑΟΚ περιμένουν την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη και τη συνάντηση που θα έχει με το Βιεϊρίνια για να συζητήσουν μαζί την ανανέωση του συμβολαίου του. μόνο με την παρέμβαση του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου μπορούν να λυθούν οι όποιες παρεξηγήσεις δημιουργήθηκαν με αφορμή το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και να βρεθεί η λύση για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών

ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ…

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα για τον Πορτογάλο αρχηγό τα τελευταία χρόνια του ΠΑΟΚ είναι πιο δύσκολο να μείνει παρά να αποχωρήσει από την Τούμπα. Και αυτό διότι μπορεί η διαφορά που υπάρχει στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών να είναι στο οικονομικό, όμως αυτή στην ουσία αντικατοπτρίζει τουλάχιστον για την πλευρά του Βιεϊρίνια την αναγνώριση της προσφοράς του στην ομάδα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια σε όλη τη μέχρι τώρα καριέρα του, ήταν σκληρός διαπραγματευτής στις συζητήσεις που είχαν να κάνουν με τα συμβόλαια του, ωστόσο δεν έχει κρύψει ποτέ το συναισθηματικό του δέσιμο με τον ΠΑΟΚ. Αυτό που περίμενε στις διαπραγματεύσεις με το Δικεφάλου για τελευταίο ίσως συμβόλαιο που θα κάνει ως ποδοσφαιριστής είναι να φανεί σε αυτό η προσφορά του στην ομάδα και στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της ιστορίας της.

ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Για την ώρα φαίνεται πως θεωρεί ότι αυτό δεν συμβαίνει στην πρόταση που του έχει κάνει ο ΠΑΟΚ. Συμβόλαιο για ένα χρόνο με μειωμένες αποδοχές σε σχέση με το προηγούμενο, με μπόνους επίτευξης στόχων και όρους – έστω και εύκολα υλοποιήσιμους- για την αυτόματη ανανέωση του για έναν ακόμη χρόνο του έχει προτείνει η ομάδα του και απέχει σημαντικά από αυτά που περίμενε ο Βιεϊρίνια

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ

Σε αυτό το κομμάτι μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο ο Ιβάν Σαββίδης χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει και πολύ τους όρους της προσφοράς του Δικεφάλου. Να πείσει δηλαδή τον Πορτογάλο ότι περισσότερο από όλα ο ΠΑΟΚ αναγνωρίζει το σημαντικό του ρόλο στην ομάδα και στις επιτυχίες των τελευταίων ετών ότι και να γράφουν οι όροι του συμβολαίου.

Θα το καταφέρει; Το παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις έχει δείξει ότι όταν αναλαμβάνει ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης να συζητήσει με ποδοσφαιριστή τότε επιτυγχάνεται συμφωνία. Το θέμα είναι πως ο ισχυρός άνδρας τους ΠΑΟΚ θα διαχειριστεί την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το Βιεϊρίνια, τις προοπτικές που θα του παρουσιάσει για να συνεχίσουν μαζί και τα επόμενα χρόνια.

Ο Σαββίδης αναμένεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και η συνάντηση με το Βιεϊρίνια είναι στην κορυφή της ατζέντας του για τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ. Φυσικά και υπάρχουν και τα θέματα που αφορούν στις επιχειρήσεις του και την τελευταία του επένδυση στην Ελλάδα με την αγορά του Πόρτο- Καρράς στη Χαλκιδική.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ