ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σοκ με Μίσιτς, τέλος η σεζόν

ΠΑΟΚ: Σοκ με Μίσιτς, τέλος η σεζόν

Σοβαρό πλήγμα για τον ΠΑΟΚ ενόψει της συνέχειας της σεζόν, καθώς ένας από τους σημαντικότερους παίκτες του, ο Γιόζιπ Μίσιτς, διεγνώσθη με κύστη στη βουβωνική χώρα και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το υπόλοιπο των playoffs, καθώς και για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος όμως δέχθηκε ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς χάνει για το υπόλοιπο της σεζόν του έναν από του σημαντικότερους παίκτες του, τον Γιόζιπ Μίσιτς.

Στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις ο Κροάτης μέσος διεγνώσθη με κύστη στην βουβωνική χώρα και πρόκειται την επόμενη εβδομάδα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, γεγονός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ο Μίσιτς τη φετινή σεζόν αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα "εργαλεία" στα χέρια του Αμπέλ Φερέιρα και η απουσία του θα είναι αισθητή. Πραγματοποίησε 32 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας έξι γκολ και μοιράζοντας έντεκα ασίστ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

"Στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και στην κλινική εξέταση ο Κροάτης διαπιστώθηκε πως έχει μια κύστη στη βουβωνική χώρα και την προσεχή εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί στους αγώνες που απομένουν για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: Ίνγκασον και Γιαννούλης βασικοί με Παναθηναϊκό
Πρίγιοβιτς: "Έσπασε" τον κατ' οίκον περιορισμό και κινδυνεύει με φυλάκιση
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ