ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ίνγκασον και Γιαννούλης βασικοί με Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το αυριανό (13/6) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και το απόγευμα θα πετάξει για Αθήνα.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κύλησε μέσα σε κλίμα έντονης εσωστρέφειας. Η ήττα από τον Ολυμπιακό και η κακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έφεραν και πάλι ομιλίες από τον Αμπέλ Φερέιρα, συζητήσεις μεταξύ των ίδιων των ποδοσφαιριστών και αναζήτηση τρόπων προκειμένου να αλλάξει η άσχημη εικόνα της ομάδας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα που βρίσκεται και αυτός στο επίκεντρο έντονης κριτικής έχει δύο πολύ σημαντικές επιστροφές. Ίνγκασον και Γιαννούλης επιστρέφουν στο βασικό σχήμα αφού εξέτισαν την τιμωρία τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να έχει πλέον περισσότερες λύσεις στην άμυνα και να δείχνει και διάθεση για αλλαγές.

Η επιστροφή του Γιαννούλη στο αριστερό άκρο της άμυνας απελευθερώνει τον Βιεϊρίνια που θα προωθηθεί στα χαφ ενώ θέση στην κορυφή της επίθεσης διεκδικεί αντί του Άκπομ ο Κάρολ Σβιντέρσκι.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός θα ανακοινώσει και την αποστολή πού το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα στο πρώτο της ταξίδι μετά το τέλος της καραντίνας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ