ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρίγιοβιτς: "Έσπασε" τον κατ' οίκον περιορισμό και κινδυνεύει με φυλάκιση

Serbia's Aleksandar Prijovic kicks the ball at the official training session of the Serbian team one the eve of the group E match between Switzerland and Serbia at the 2018 soccer World Cup at Kaliningrad stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Serbia's Aleksandar Prijovic kicks the ball at the official training session of the Serbian team one the eve of the group E match between Switzerland and Serbia at the 2018 soccer World Cup at Kaliningrad stadium in Kaliningrad, Russia, Thursday, June 21, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο του Βελιγραδίου το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου και κινδυνεύει με φυλάκιση, δεδομένου ότι του είχε επιβληθεί κατ' οίκον περιορισμός πριν από δύο μήνες.

Νέα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη φαίνεται πως θα έχει ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, ο οποίος εθεάθη το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου σε νυχτερινό κέντρο του Βελιγραδίου. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ εκτιεί τρίμηνη ποινή κατ' οίκον περιορισμού (αρχής γενομένης από τις 4 Απριλίου) επειδή είχε "σπάσει" -μαζί με την παρέα του- την καραντίνα που είχε επιβληθεί στη Σερβία για τον κορονοϊό, φαίνεται όμως πως δεν άντεξε και έκανε νυχτερινή έξοδο.

Δεδομένου ότι βρέθηκε σε κλαμπ της σερβικής πρωτεύουσας, οι σχετικές φωτογραφίες διέρρευσαν αρκετά γρήγορα και πλέον είναι εκ νέο υπόλογος για τις πράξεις του.

"Αν αποδειχθεί πως όντως έφυγε από το σπίτι που έχει δηλώσει ως κατοικία για να εκτίσει την ποινή του κατ' οίκον περιορισμού, τότε το δικαστήριο μπορεί να του επιβάλλει να περάσει το υπόλοιπο της τιμωρίας του (περίπου ένας μήνας) στη φυλακή" ανέφερε για το θέμα ο δικηγόρος του στην Kurir, ο οποίος εξήγησε πως βάσει νομοθεσίας, ο πελάτης του έχει το δικαίωμα να βγαίνει καθημερινά από το σπίτι για μερικές ώρες, αλλά αυστηρά για συγκεκριμένους λόγους, όπως για περίπατο ή για να πάει στο σούπερμαρκετ.

Η ουσία βέβαια είναι πως ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της προσοχής στη Σερβία, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την επαγγελματική ιδιότητά του, αλλά με την τάση του να... διασκεδάζει.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ