ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σκέφτεται την παραμονή του ο Ελ Καντουρί

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η συνάντηση του του Ελ Καντουρί με τον Ιβάν Σαββίδη φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα αναφορικά με την αποχώρηση του Μαροκινού χαφ.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν κατάφερε ποτέ να συναντηθεί με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς για να δοκιμάσει να τον πείσει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Η συνάντηση που προγραμμάτιζαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου με το Σέρβο επιθετικό δεν έγινε ποτέ. Κανείς δεν ξέρει τι θα μπορούσε είχε καταφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ.

Αν κρίνει κανείς πάντως από την μεταστροφή στα δεδομένα της υπόθεσης του Ομάρ Ελ Καντουρί, ίσως ο Σαββίδης να τα είχε καταφέρει.

Ο Μαροκινός βρισκόταν ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από την Τούμπα. Μετά τη συνάντηση που είχε στη διάρκεια της Παρασκευής με τον Ιβάν Σαββίδη δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνει.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μιλώντας μαζί του του ξεκαθάρισε ότι και αυτός όπως άλλωστε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον θεωρεί πολύ σημαντικό για την ομάδα του και του ζήτησε να παραμείνει στην Τούμπα τουλάχιστον μέχρι τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Του τόνισε μάλιστα ότι αν η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία είχε να κάνει με χρήματα, τότε αυτός θα μπορούσε ακόμη και να του προσφέρει μεγαλύτερες αποδοχές.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Όμαρ Ελ Καντουρί φαίνεται πώς το ξανασκέφτεται και πλέον το ενδεχόμενο να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ όπως είχε ευχηθεί ο Λουτσέσκου συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ